Je kunt gewoon niet zonder!

EA Duitsland: fan interview over De Sims 3 en De Sims 3 Showtime

EA Duitsland heeft een interview online gezet met 2 Duitse fans van De Sims 3. Het interview is opgenomen in Keulen tijdens de presentatie van De Sims 3 Showtime. Dus ook over deze nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 vertellen Sarah & Pietro wat.

Het interview is in het Duits maar redelijk goed te volgen want ze praten niet zo snel.

Een gedachte over “EA Duitsland: fan interview over De Sims 3 en De Sims 3 Showtime”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>