Nieuwe sets op De Sims 3 Store (1 gratis)

Plausibele Planetencollectie
“Sinds de uitvinding van het wiel, boterhammen en van die plastic dingen aan het uiteinde van je veters is er nu eindelijk weer eens een nieuwe uitvinding die het vermelden waard is: De Niet Zo Routinematige Machine.” – Herbert L. Schlotzickey, Uitvinder, De Niet Zo Routinematige Machine (1942 – ?) De Plausibele Planetencollectie bewijst eens te meer dat meneer Schlotzickey het bij het juiste eind had. Het maakt niet uit in welk tijdperk je leeft, want met De Niet Zo Routinematige Machine hebben je Sims iedere ochtend een goede reden om op tijd op te staan.
31 items voor 2100 Simpoints (samengestelde set).

Jaren ’50 Moderne Pionierset
Op de lijst van de beste uitvindingen van de jaren ’50 van de vorige eeuw (zoals de satelliet, de microchip en lightfrisdranken) mag De Niet Zo Routinematige Machine natuurlijk niet ontbreken. Wie had ooit kunnen denken dat strakke lijnen en gladde glimmende oppervlakken zo baanbrekend zouden zijn? Haal een stukje retro-inspiratie in huis met de Jaren ’50 Pionierset; daar zal de Simheid je op een dag dankbaar voor zijn.
20 items voor 1250 Simpoints.

De Ruimteraceset
ls twee handen op een intergalactische buik: de technologische wonderen van De Niet Zo Routinematige Machine en het futuristische meubilair van de Toekomstige Loft zijn een gouden combinatie (of een kryptoniet combinatie). Zorg dat je niet in het verleden blijft hangen en ga de toekomst vrolijk tegemoet door vandaag nog het Ruimteraceset in huis te halen!
11 items voor 1250 Simpoints.

Fijne St. Patricksdag!
Kus ons, want we zijn Iers (…en we geven je ook nog eens twee leuke cadeautjes waar je St. Patricksdag mee kunt vieren)! Fijne St. Patricksdag!
Deze set is gratis.

Als ik iets gemist heb laat het weten dan updaten we het nieuws bericht!

17 reacties

 1. Nu gaat EA weer overdrijven. Dat nieuwe premium materiaal is echt niet leuk. Doe dan iets anders ofzo. Ik wacht nog steeds op een roltrap >:(

 2. … Lunar Lakes… Dat hadden we toch al? Diversiteit? Nee. Dit had allemaal bij Lunar Lakes gekunt, zodat ze nu wat anders hadden kunnen brengen.

  1. een telepoorter

   je sims gaat de lucht in draait rond met leuke blauwe effect en verdwijnt naar de plek waar je ze gestuurd heb
   erg leuk

 3. waarom? Je hoeft het niet te kopen als je de sets niet leuk vind hoor. Niemand verplicht je om spullen uit de store te kopen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *