Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

De Sims 3 Showtime: veel ingame screens

Ik weet niet helemaal zeker of de fansite Simsvip het spel al heeft maar ze hebben in ieder geval al erg veel ingame screens online gezet.

Zo kun je er niet alleen de nieuwe kleding, tatoeages en kapsels bekijken maar ook veel objecten, openbare lots, bouwspullen, buydebug objecten, en nog veel meer vinden. Maar je vind er ook alerlei andere leuke informatie over De Sims 3 Showtime.

De moeite waard dus om deze zondagmiddag even te gaan kijken:

| Simsvip: The Sims 3 Showtime Game Guide |

39 gedachtes over “De Sims 3 Showtime: veel ingame screens”

 1. Cassandraa ! x

  Ik ga hem gelijk kopen als die uit is ! Maar , dan Sims 3 showtime ” Katy Perry ” ! x

  & Inderdaad , normaal zeuren we dat de nieuwe spullen veel te weinig zijn , & nu is ’t een x veel & dan is ’t nog niet goedd ! @Loungefan

 2. Britje

  denk wel dat het met opzet gedaan is, wat meer nieuwe spullen erin dan normaal.. na alle (negatieve) commentaren die ze in het begin kregen over deze EP hadden ze wel wat goed te maken… Des te beter 😀 Hoe meer EA spullen, hoe minder custom content ik in mijn spellen doe 🙂

  1. Loungefan

   als je op de link in die post klikt en dan even naar beneden scrollen zie je de nieuwe eigenschappen staan, de eigenschappen (vertaald uit engels):
   diva: diva sims zijn geweldig en je zal het niet vergeten. Als ze goed zijn dan zijn geweldig en wanneer ze slecht zijn, zijn ze beter!
   Geboren performer/optreder: geboren performers/optreders voelen zich het meest gemakkelijk op het podium, en nooit gelukkiger dan wanneer ze in het gehoor zijn.
   Sociale vlinders: sociale vlinders zijn niet blij behalve als ze aan het socializen (sociaal aan het doen) zijn, en ze zullen er alles aan doen om in het centrum van alle aandacht te zijn.
   Ik hoop dat ik de eigenschappen een beetje goed heb vertaald, je kunt ze vinden onder het kopje traits.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>