Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

De Sims 3 Showtime: nog 2 gameplay video’s

SimsVIP heeft nog 2 gameplay video’s online gezet van De Sims 3 Showtime. De kwaliteit is matig en de 2e video vind je in de ‘Klik hier om verder te lezen….’.

29 gedachtes over “De Sims 3 Showtime: nog 2 gameplay video’s”

  1. yanyo111

    bij dat eerste filmpje viel me 2 dingen tegen: 1. ze danst veel te dramatisch en niet op het ritme van het liedje (2de is niet zo erg zolang ze maar danst XD). en ik heb het idee dat ze meer danst dan zingt :O 2. je hoort de zangeres niet eens door dat geschreeuw van het publiek :O en ook zij kunnen niet dansen op het ritme XD voor de rest is het echt leuk gemaakt en heb er heeeeeeel veeeeel zin in 😀

  2. Cassandraa ! x

    Nog twee dagen wachten ! ALs ’t donderdag is , krijg ik dit van m’n ma te horen , lieffje niet zo lang achter de computer ! .. Nou ,ik ben inderdaad niet meer bij m’n computer weg te slaan als ik ” De Sims 3 showtime Katy Perry ” heb !

  3. x_beestenbende

    In filmpje 1 danst ze inderdaad niet zo goed, (: alleen in liedje 2 danst ze best wel op de muziek hoor en vooral dat haar van hun is ook best wel gaaf, ik ben vooral enthousiast over de stad (:en dat van de lippen nouja maakt mij niet echt uit hoor als ik maar hoor hoe m’n sim zingt haha, ik ben inderdaad als ik hem binnen heb niet meer achter m’n computer weg te halen (: “Whekamp””KatyPerryEditie” (:

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>