Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

De Sims 3 Showtime: launch event in Anderlecht (België)

Als jij naar een leuk De Sims 3 Showtime launch event in België wil moet je snel zijn! En vergeet je camera niet mee te nemen en wat leuke foto’s te maken! Helaas kunnen we zelf niet gaan: het is toch een beetje ver weg voor een doordeweekse avond.

De Sims 3 Showtime launch event.

Om de release van De Sims 3 Showtime te vieren zal EA België een launch event organiseren waarbij verschillende workshops gegeven zullen worden in het thema van Showtime. Een bijzondere aangelegenheid dus. Plaatsen zijn beperkt, dus wil jij hier graag bij zijn, laat ons dan zo vlug mogelijk iets weten! Op = op.

Het event gaat door woensdag 7 maart van 18u30 tot 21u30 in het BeManos hotel in Anderlecht.

| De Sims Netlog: De Sims 3 Showtime launch event |

4 gedachtes over “De Sims 3 Showtime: launch event in Anderlecht (België)”

  1. hiki

    Zo jammer dat we zelf niet kunnen; erg benieuwd wat die ‘workshops’ zijn … misschien zang workshops?

    O … dan misschien wel goed dat we niet kunnen: SN Teamleden en zingen …. 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>