Reminder | EA Nederland: win een Sims 3 kamer pakket t.w.v. € 1000!

Dit bericht hebben we al een poosje geleden online gezet. De deadline is vanavond om 23.59 uur.

EA Benelux heeft een spannende wedstrijd georganiseerd om De Sims 3 Showtime te promoten en je kunt met deze wedstrijd De Sims 3 spullen voor je kamer winnen ter waarde van € 1000!

Je moet een showtime moment creëren door met een De Sims 3 logo of plumbob in de media (bv op TV of in de krant) te komen en het bewijs moet je opsturen naar EA. Het Sims 3 kamer pakket dat je kunt winnen bestaat o.a. uit De Sims 3 behang, De Sims 3 fatboy, De Sims 3 dekbedovertrekset, plumbobs voor aan het plafond en De Sims 3 verlichting.

De wedstrijd duurt woensdag 7 maart 2012 – 23.59 uur – en alleen als je uit Nederland komt kun je meedoen. Belgen zijn dus helaas uitgesloten van deze wedstrijd. Alles over deze wedstrijd lees je hieronder met een link naar een YouTube voorbeeld en de algemene voorwaarden.

Dus zet die Plumbob haarband op je hoofd of trek een Sims 3 T-shirt aan of verzin iets anders, zorg dat je op TV komt of in de krant want die prijzen zijn wel erg leuk!

Zorg voor een showtime moment met De Sims 3 en maak kans op een De Sims 3 kamer!

EA is met De Sims 3 bij de opnames van The Winner is… geweest.

Helaas is het ons niet gelukt om De Sims 3 tijdens de uitzending in de schijnwerpers te zetten. Bij deze willen we jou als Sims fan dan ook vragen om ons te helpen De Sims 3 te laten schitteren in de media.

Om deel te kunnen nemen moet je proberen om op een creatieve, originele en vermakelijke manier De Sims 3 in beeld te laten komen in media zoals tv of gedrukte media, door middel van bijvoorbeeld het tonen van het logo of plumbobs. Zorg er dus voor dat je een Showtime moment krijgt met De Sims 3.

Een voorbeeld ter inspiratie kan je hier vinden: Pauw en Witteman : Waar is het toilet precies?.

Stuur vervolgens jouw behaalde resultaat (bijvoorbeeld de link naar uitzending of scan van print) toe naar wedstrijd@electronicarts.nl.

Na de sluitingstijd van de wedstrijd op woensdag 7 maart 2012, zal een onafhankelijke jury binnen Electronic Arts de inzendingen beoordelen op basis van originaliteit, creativiteit, vermakelijkheid en hoogte publiciteitswaarde.

De winnaar krijgt een De Sims 3 kamer pakket, ter waarde van 1000 euro, thuis gestuurd. Het pakket zal onder andere bestaan uit De Sims 3 behang, De Sims 3 fatboy, De Sims 3 dekbedovertrekset, plumbobs voor aan het plafond, De Sims 3 verlichting,etc.

Voor meer informatie en de algemene voorwaarden van deze wedstrijd ga naar: De Sims 3 kamer wedstrijd voorwaarden.

We zijn benieuwd of een van jullie hier aan mee gedaan heeft …

3 reacties

  1. Ik wil super graag meedoen, Ik ben een enorme Sims- verslaafde, ik weet alleen niet precies hoe. En het 2e probleem de wedstrijd is al afgelopen T_T. En dat vind ik héél erg jammer, ik wou zo graag meedoen en winnen.
    Heel erg jammer.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *