De Sims 3 Showtime ligt officieel in de winkels

92 dagen geleden zijn onze forumleden begonnen met het aftellen naar deze dag. En eindelijk is het dan zover: vandaag is de officiële release datum van De Sims 3 Showtime.

Waren in het begin de reacties nogal sceptisch (‘Waarom zat dit allemaal niet in De Sims 3 Na Middernacht?‘), week na week werden de reacties een stuk positiever. Vooral nu een flink stel van onze vaste bezoekers en forumleden het spel al enkele dagen geïnstalleerd hebben horen we toch wel erg goede reacties. De Sims 3 Showtime op je eigen computer kunnen spelen is toch wel anders dan al het nieuws erover lezen en al het beeldmateriaal bekijken.

Als Sims Nieuws hebben we jullie op onze homepage en ons forum goed op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. En als we wel eens wat vergaten hoorden we dat snel van jullie en konden we het snel nog even online zetten. We hebben dit met veel plezier gedaan.

Naast al het nieuws hebben we van EA Benelux ook de kans gekregen om 2 keer het spel zelf te spelen, eigenlijk 3 keer maar over die ene keer mogen we helemaal niks vertellen. De previews die we gemaakt hebben kun je altijd nog terug lezen:

| De Sims 3 Showtime preview (Keulen) | De Sims 3 Showtime preview (bij EA Benelux) |

Nu is het dan voor jullie tijd om De Sims 3 Showtime te gaan spelen en we wensen jullie er erg veel plezier mee. Wij denken dat dat wel zal gaan lukken.

Wil jij vertellen wat jij van deze uitbreiding vind laat het ons dan weten op ons forum. Wie weet lees je jouw mening wel terug in de review die we gaan maken!

| Sims Nieuws forum: Wat vind jij van De Sims 3 Showtime? |

VEEL PLEZIER ALLEMAAL MET DE SIMS 3 SHOWTIME!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *