Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

SimCity: aankondigings trailer

Meer over SimCity (release in 2013) vind je binnenkort hier op Sims Nieuws

12 gedachtes over “SimCity: aankondigings trailer”

  1. yanyo111

    awesome ik ben net zoals ik verslaafd ben aan de sims 3 ook verslaafd aan simcity en deze game word echt goed denk ik en ik moet die hebben!!!!! 😀 (ook enorm goede graphics als het spel er zo uit gaat zien tenminste ;))

  2. yanyo111

    er valt me iets op de ene stad is blouw de andere rood misschien heeft dat iets te maken met multiplayer maar nu denk je ja maar rood is voor commercieel en blouw voor techniek maar dat kan niet want als je een kerncentrale plaats zou dat ook een andere kleur moeten hebben en dat was ook blouw en rood en op het einde van de trailer zie je dat er veel meer steden worden gebouwd van verschillende kleuren. dus ik denk dat we multiplayer in komt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>