Patch voor De Sims 3: 1.32

Er is voor De Sims 3 een nieuwe patch, gisteren konden we al melden dat deze nieuwe patch er snel aan zou komen.

Update van de game voor 1.32

Deze update voor de game bevat de volgende wijzigingen:

 • Er wordt voorkomen dat bij de ontvanger tijdens het gebruik van SimPort aangepast materiaal wordt geïnstalleerd dat door de andere speler gemaakt is.
 • Het is nu mogelijk om bestanden die bij een Sim die op bezoek is horen te verwijderen, zodat ze niet permanent op worden geslagen op het systeem van een speler.

Voordat je een update voor De Sims 3, een uitbreidingspakket of een accessoirespakket gaat downloaden, is het slim om eerst de volgende checklist door te nemen. Zo kun je ervoor zorgen dat je game soepel blijft draaien.
Breng als je vragen hebt over onderstaande stappen een bezoekje aan het forum voor Technische Ondersteuning van de officiële De Sims 3 Community. Via de volgende link kom je op dit forum terecht: http://forum.thesims3.com/jforum/forums/show/10.page

Stap 1: Aangepast materiaal uitschakelen
Onder aangepast materiaal verstaan we al het De Sims-materiaal dat niet afkomstig is uit een officiële update voor De Sims 3, De Sims 3 Store, een uitbreidingspakket of een accessoirespakket. Aangepast materiaal wordt gecreëerd door externe partijen die niet onder toezicht staan van Electronic Arts of het Team van Ontwikkelaars van De Sims 3. Het kan gebeuren dat dit materiaal niet werkt met nieuwe updates. Door aangepast materiaal kan de game onvoorspelbaar reageren, of niet naar behoren functioneren.
Om het aangepaste materiaal uit te schakelen, moet je de stappen die je genomen hebt om dit materiaal te installeren ongedaan maken, tot je game zich weer in een onaangepaste staat bevindt. Verplaats het materiaal als je het in een Sims 3 directorymap hebt geplaatst naar een nieuwe map, die zich niet in de bestandendirectory van De Sims 3 bevindt. Jouw De Sims 3 bestandendirectory vind je door de paden hieronder te volgen:
Windows bestandendirectory: C:\Documenten en instellingen\GEBRUIKER\Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3
Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3
Na het installeren van de officiële update, kun je het aangepaste materiaal weer instellen. Mochten er hierdoor problemen ontstaan, dan kun je het materiaal het beste uitschakelen tot de externe partij het materiaal bijgewerkt heeft, zodat het weer gebruikt kan worden in combinatie met de officiële updates, uitbreidingspakketten of accessoirespakketten.

Stap 2: Een back-up maken van opgeslagen games
Het is altijd een goede voorzorgsmaatregel om een back-up te maken van je opgeslagen spelgegevens, voor je een nieuw uitbreidingspakket, update of accessoirespakket gaat installeren. Dit doe je door de “.sims3”-mappen naar je Bureaublad of een andere directory met bestanden te kopiëren. Je vindt deze mappen in de map met opgeslagen spelbestanden.
Je map met opgeslagen spelbestanden van De Sims 3 vind je door de paden hieronder te volgen:
Windows bestanddirectory: \Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3\Opgeslagen spellen
Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3/Opgeslagen spellen
Nadat de Update geïnstalleerd is, kun je de game laten draaien om te kijken of je opgeslagen spellen nog steeds naar behoren functioneren.

Stap 3: De update volledig uitvoeren
Updates kunnen soms behoorlijk omvangrijk zijn. Hierdoor kan het downloaden en installeren een tijdje duren. Door de update te annuleren voor deze volledig is uitgevoerd, kunnen er onverwachte problemen optreden. Om deze reden is het altijd het beste om af te wachten tot de update volledig is uitgevoerd. Sluit het Startprogramma niet af tot je bevestigd hebt dat de update volledig geïnstalleerd is, anders wordt de update geannuleerd.

12 reacties

 1. Ik hoop dat dit alleen voor de sims die verplaatst worden geldt ( gebruik ik toch niet ) en niet voor dingen die je download zoals huizen en buurten.

 2. Verwijderd het spel zelf die bestanden die bij een bezoeksim hoort of moeten we zelf maar uitzoeken welke bestanden dat zijn?Heb geen idee wat wel bij het spel hoort en wat niet.

 3. Ik had geen problemen bij het installeren en mijn launcher gaf gelijk aan dat er een update beschikbaar was!

 4. Please help me!!

  Met de simport kreeg ik dus ook de kleren van die gene die kwam optreden binnen maar dat wil ik nie omdat ze niet officele kleren van de sims 3 af komen en omdat een baby er heel eng uitziet met een volwassende sim shirt aan, dus ik wil het verwijderen maar ik kan het niet vinden het staat niet bij mijn downloads enzo..
  dus Please help me ik heb de hele weeek zitten te wachten om de sims 3 showtime tespelen in mijn weekend gebeurt er dit!!!

  Please Help!!!

 5. @beauvb, heb je de nieuwe patch al geprobeerd? Degene die speciaal voor dit probleem is uitgegeven door EA Nadat showtime in de winkels te koop kwam?

  zie ook sim nieuws en EA berichten hierover.

  Het kan zijn dat spul dat al voor de installatie van de reparatie patch in je spel is gekomen niet meer te verwijderen valt.

 6. Ik heb de update geïnstalleerd en nu kan mijn sim niet meer optreden! Telkens als ik op het podium klik om het decor aan te passen om dan aan de show te beginnen springt mijn sim terug naast het podium! Help!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *