Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

SimCity is terug – en beter dan ooit!

Hiermee werd het vervolg op SimCity Societies aangekondigd een paar dagen geleden, en dit vervolg heet gewoon SimCity. Er zijn inmiddels twee trailers vrijgekomen en een hele vloedgolf aan informatie, en dat terwijl de game pas staat gepland voor Februari 2013, en of er eventuele uitstelling komt tegen die tijd is nog maar afwachten.

Dus wat is er precies zo anders aan SimCity? Het is een tijd geleden sinds Maxis de laatste SimCity voor PC/Mac heeft gemaakt, en in die periode zijn de computers zo krachtig geworden, dat ze nu alles kunnen maken wat toen slechts een onwaarschijnlijke droom was. Dit is ook de rede, dat ze zijn gaan werken aan SimCity, de meest geavanceerde generatie van de hele SimCity-reeks. De game is tevens ook veel realistischer ten opzichte van zijn voorgangers, en dat maakt het juist net zo interessant.

En vanaf vandaag gaat ook Sims Nieuws het laatste nieuws over SimCity brengen, omdat wij als team erg geïnteresseerd zijn in het spel, en ook weten dat veel van onze bezoekers oude SimCity-spelers zijn, of het misschien nog wel spelen. Natuurlijk betekent dit niet dat het nieuws over De Sims wegvalt of minder wordt. Ben jij al nieuwsgierig naar SimCity? Houdt de site dan in de gaten, en praat mee op ons forum!

Een gedachte over “SimCity is terug – en beter dan ooit!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>