Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Sims 3 Machinima: ‘Si Ou Em Ei’ van Faalq

Eindelijk weer eens een De Sims 3 Machinima hier op Sims Nieuws: het is een beetje druk geweest maar nu dus weer tijd om zo nu en dan een mooie machinima te posten. Deze is van Faalq: we hebben wel vaker machinima’s van hem gemeld.

Wil je meer machinima’s kijken? Gebruik dan onze Machinima Tag.

2 gedachtes over “Sims 3 Machinima: ‘Si Ou Em Ei’ van Faalq”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>