7e uitbreiding voor De Sims 3 met elfjes, weerwolven, heksen en zombies?

(weerwolf sliders in CAS)

Verborgen in de laatste patch(es) voor De Sims 3 zit allerlei informatie over de mogelijke volgende uitbreiding voor De Sims 3.

Zo zitten er tussen de codes aanwijzingen dat er elfjes, weerwolven, heksen / tovenaars en zombies inkomen. Maar ook dat er een imker (bijenhouder) in het spel komt, alchemie (met allerlei drankjes en andere recepten), maar ook een waarzegger.

Simvip heeft een post online gezet waarin veel van deze verborgen codes op een rijtje staan:

| Simsvip: Expansion Pack # 7 Spoilers |

Ook Capital Sims heeft in een topic op hun forum wat informatie staan over de mogelijke 7e uitbreiding voor De Sims 3, deze komt ook uit de patch codes:

| Capital Sims: Se acerca el hombre lobo y nueva expansión mágica. |

Dit is dus een gerucht: op dit moment is er nog helemaal niks officieel bekend over een nieuwe uitbreiding.

70 reacties

 1. Ik ben erg benieuwd: het wordt ook spannend want hoeveel uitbreidingen voor de Sims 3 zullen we nog krijgen? Worden het er in totaal 8 of misschien 10?

  Als het er 8 worden weten de 8e ook: Sims 3 Seizoenen waarschijnlijk. Als het er 10 worden is er wat meer speling wat het thema voor nieuwe uitbreidingen betreft.

 2. Het zou dus een pakket worden met allemaal monsters zoals ik het begrijp? Hopelijk luisteren ze ook naar de fans en doen ze er een roltrap in 😛

 3. Ja, dat bedoelde ik ook, PS: is dit een PP of mag er ook 1 bericht tussen zitten, ik raak er steeds mee in de war omdat je om heel veel forums 1 bericht ertussen mag en sommige 2, wat is het hier eigenlijk? XD sorry….

 4. Wat is er met de Sims3 gebeurt? Showtime is al z’on drama uitbreiding en dan durven ze met elfjes en zo the komen. Ik begin terug te verlAngen naar Sims2 waar de uitbreidingspakketten stuk voor stuk ontzettend leuk waren en altijd wat leuks toevoegden

  1. Sims 3 showtime is helemaal geen drama uitbreiding. De sims 2 had ook zo zijn mislukte uitbreidingen. Tenslotte zijn lang niet alle uitbreidingen gebaseerd op de realiteit

 5. Dit vindt ik leuk klinken, van de sims 1 vond ik abracadabra ook het leukste pakket wat er was.
  laten ze dit maar eerst uitbrengen, hoop verschillende dingen, kan je weer wat meer verschillends met je sims doen, van mij part schuiven ze seizoenen naar het laatste pakket wat er ooit komt!

 6. Hmm vind het wel apart, want ze verkopen nu toch ook die speciale content in de store zoals het toverboek enzo? die worden dan in 1 klap nutteloos. Fans die dat gekocht hebben zullen dat niet leuk vinden. Tot nu toe heeft EA alles wat met fantasy te maken had optioneel gehouden zodat het de normale gameplay niet in de weg zou zitten. Er nu allemaal monsters en elfjes in gooien lijkt me niet logisch..

 7. als dit waar zou zijn, zou ik echt blij zijn. ik ben een groot fan van het fantasy genre en dit soort wezens in de sims 3 lijken mij helemaal te gek. 🙂

 8. Hoppelijk als er weerwolven in komen dat ze dan echt veranderen in een wolf met vier poten en niet zoals in de sims 2 een sim die langzaam loopt op 2 poten

 9. Dit lijkt me dus echt geen leuk pakket. Zou goed zijn voor mijn portemonnee als ik een keer geen uitbreiding koop. Dit pakket lijkt mij niet leuk en als deze er komt ga ik hem zoiezo niet kopen.

 10. Hier geloof ik niet in 😉
  Sinds Sims een spel is met ongeveer namaak van de Echte wereld
  Zou dit uitbreidingspakket toch komen dan wil ik wel een optie om sommige dingen uit te kunnen zetten, Weerwolven Super! Heksen? Super! Zombies Super! Elfjes? Nuh-uh ;x

 11. @ jones: Showtime is helemaal geen drama uitbreiding. Bovendien, sterren zoals zangers, acrobaten en gochelaars horen ook in het echte leven. Ik vind het een top uitbreiding, maar ik hoop wel dat de volgende uitbreiding seizoenen zouden zijn. Ze kunnen later toch nog dan die fantasypakket kunnen ontwikkelen.

 12. Oh ik hoop echt niet dat dit waar is ik heb er niks mee met dit genre en vind het ook niet realistisch …. Hoop echt op seizoenen !

 13. Ik heb misschien een idee over de zevende en deze screens, want: via die link naar simsvip zie je foto’s van (wat zou kunnen) ook natuurverschijnselen, en weerwolven zouden ze natuurlijk ook bij het weer passen.
  Dus misschien dat het toch seizoenen kan worden?

 14. Die imkers die er bij staan vind ik juist helemaal niet naar fantasie wijzen, maar juist naar Seizoenen. Zaten er in sims 2 seizoenen ook geen imkers?

 15. Het zou best kunnen dat hier ook seizoenen bijkomen omdat er toevallig 4 soort van monsters zijn. Voor elk seizoen eentje? Wie weet geeft EA dit keer een heel goed gevuld pakket? 😀

 16. Ik wil seizoenen, daar wacht ik al bijna 3 jaar op! Dieren hebben we al, dus mooi weer of heftig sneeuw! Pleaseee, ik wil m’n poppetjes onder het sneeuw hebben haha : D

 17. het is inderdaad zo dat als ze een fantasie pakket gaan maken, dat ze daarmee maar een beperkt deel van de fans mee zullen bereiken. Nu ik erover nadenk: een imke3r is inderdaad niet bepaald een fantasiewezen. het zou idd fantastisch zijn als het een pakket zou worden met zowel seizoenen als fantasiewezens, hoewel ik wel benieuwd ben hoe ze samenhang in die twee onderwerpen willen krijgen (als het ook daadwerkelijk gebeurt, dan). iig: ik denk dat ik dit toch maar met een korrel zout neem. Bij buydebug van beestenbende was er ook al een aanwijzing naar een (zeizoens) pakket, maar daarna werd showtime aangekondigd. Dusja, als het zo zou zijn: helemaal te gek, maar we moeten er maar niet van uit gaan dat het echt komt. 😉

 18. Ik hoop juist dat ze magie in dit spel gaan doen!. The sims abracadabra is 1 van de beste uitbreidingen ooit gemaakt. Dat heb ik liever dan seizoenen…Ik weet niet waarom iedereen zo graag seizoenen wilt. ik haten in de sims 2 regen.
  @Daimy en Desims2
  De sims is nooit realiteit geweest. Der zitten genoeg dingen in die niet kunnen in het echt…

 19. Ik durf bijna te wedden dat de volgende sims uitbreiding iets met seizoenen gaat zijn. Hoelang willen ze dit nog uitstellen? Ze weten dat fans het willen, en als je het mij vraagt zijn ze zo’n beetje wel door de ideeën heen…

  1. ja je hebt gelijk ze weten niet meer waar ze moeten beginnen volgens mij ik bedoel : kom op ! “elfjes katy perry weerwolven “? waar slaat het nog op ? ze weten dat bijna elke fan zich verheugt op de sims 3 seizoenen wrm maken ze die dna niet gewoon ik zouw dat heel erg aprecieren 😀 dat lijkt me gwn supper 🙂

 20. ik snap dat ze seizoenen uitstellen want volgens mij is het makkelijker om die uitbreiding te makken als de game veder al af is

 21. Ooit is hier eens verteld dat er een systeem van uitbereidingen in zit. Zo zijn de EP’s in het voorjaar direct op de sim van toepassing: ambities (sim kan beroepen kiezen), levensweg (sim krijgt meerdere interacties), showtime (sim kan artiest worden).
  De EP’s in het najaar zijn op de hele buurt van toepassing: WA (naar buitenland reizen), na middernacht (uitgaansclub enz.), beestenbende (je buurt wordt overspoelt met beesten). Als dit klopt zal de komende EP weer voor de hele buurt zijn. Misschien toch seizoenen???

  1. Dan moet het wel seizoenen zijn, want nieuwe carrieres komen in het voorjaar en dingen voor je buurt komen in het najaar. Seizoenen is dus iets voor de hele buurt 🙂

 22. @Markiewong, op een punt heb je wel gelijk Maar, Als er dingen in de sims 3 zitten wat Fantasie betreft kun je deze nog vermijden. Als er een Uitbreiding komt wat alleen nog maar over Fantasie gaat is dat niet meer mogelijk. Sommige sims fans zitten echt niet te wachten op een Heks in hun achtertuin of een Weerwolf als werkgever !

  1. Ik snap wat je bedoelt maar ik vind dat je het spel een kans moet geven. En uiteindelijk komen mischien zowel dit als seizoenen?

 23. Ik vind het juist leuk want hoort sims niet te zijn dat je in een andere wereld leeft die anders is dan de realiteit, ik hoop ook dat er een draak in voor komt net zoals in sims 1 😀
  sims is NIET realistisch vergeet dat niet.

 24. kijk ik vind de sims echt geweldig maar ik w8 al superlang op de SIMS 3 SEIZOENEN niet op één of ander weerwlf-elfjes-gedoe ik wil genieten van het weer de sneeuw de bloemen de regenbuien niet van elfjes die je betoveren of weerwolven die je bijten wanneer komt de sims 3 SEIZOENEN NU IS UIT er is al veel rond gebabbelt maar het uitbreiding’spakket komt maar niet wat voor shit is dit makers van de sims ik wil nu echt een antwoord : komt de sims seizoneen er spoedig aan of niet ???

  liefs sien ;D

 25. Okay so. I just noticed my blog came here? xD Thanks for reading LuanaLIF3! 😛 I just saw on the traffic sources of my blog lol! xx

  I love SimsNieuws, keep going the great work guys 😉

 26. Kom op, Katy Perry’s snoepjeswereld?? Efljes, weervolgen etc??

  Ik was de vampiers in de sims al helemaal beu, en zou graag een manier (knop_ zien op die uit te zetten…

  Laat ze dan alsjeblieft 2 verschillende uitbreidingen maken… Sims 3 Seizoenen, en eventueel Sims 3 Monsters als ze dat dan toch van plan zijn. Ik hoef al die vreemde wezens niet in mijn spel. Ik wil net zoals vele simmsers mijn spel compleet houden, maar vraag me nu toch ernstig af of ik dat nog wel wil…

 27. waar om is die fantazie met die monsters er eigelijk nog niet zijzoennen is best wel zij behalfen de sneeuw.( spelling is niet heel goet zorry hoop dat het te lezen is )

 28. wat is het probleem als je dat fantasie gebeuren niet hoeft koop je hem niet zit het bij de seizoenen in naja jammer dan ik bedoel negeer het de vampiers van nachtleven springen toch ook niet boven op je?

 29. Ik weet al waarom ze zo lang wachten voor seizoenen:
  Reden 1: waarschijnlijk wachten ze langer want dan is de techniek beter waardoor je ook meer en betere graphics voor de zon de regen de sneeuw en blaadjes die bruin worden of ook weer groen.
  Reden 2: Ze willen onze games niet ‘compleet’ maken want als we dieren en seizoenen hebben dan vinden de meesten het wel goed zo.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *