Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

EA Insider: video verslag van het De Sims 3 Showtime launch event

In deze aflevering gaan we naar Brussel voor de launch-event van De Sims 3: Showtime! Op dit evenement kunnen mensen van de community en de pers een cursus volgen, als DJ of als zanger! Wij gaan kijken, hoe dat ze afgaat!

Aan de vooravond van de release in de Benelux van De Sims 3 Showtime is er in Anderlecht – België een launch event geweest. Na de foto’s van dit event heeft EA Insider nu ook dit video verslag online gezet.

2 gedachtes over “EA Insider: video verslag van het De Sims 3 Showtime launch event”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>