Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime en De Sims 3 Store

Win de ‘Sterretjes zien’ set op De Sims Facebook

De officiële Nederlandse De Sims Facebook geeft de ‘Sterretjes zien’ set van De Sims 3 Store weg bij een wedstrijd. Het enige wat je hoeft te doen is een De Sims 3 Showtime screen op De Sims Facebook plaatsen om kans te maken op deze set. Meedoen kan tot maandag 26 maart 9.00 uur.

Plaats deze week jouw meest spectaculaire Showtime moment (als screen). De leukste foto zullen we belonen met de ‘Sterretjes Zien’ set uit De Sims Store! Je hebt tot volgende week maandag 09:00 uur om je inzendingen te plaatsen.

| De Sims Facebook |

2 gedachtes over “Win de ‘Sterretjes zien’ set op De Sims Facebook”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>