Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

XGN review van De Sims 3 Showtime

Geslaagde auditie
Toch is De Sims 3: Showtime geslaagd voor zijn auditie. Alle vier de stoelen van The voice of Holland zullen omdraaien en de zin I WANT YOU zal tevoorschijn toveren. EA heeft erg goed gekeken naar de wereld om zich heen en dat resulteert in een bijzonder prettig uitbreidingspakket. Het enige wat we missen in de mogelijkheid om een acteur te worden, maar wie weet krijgen we dat nog wel een keer te zien in een uitbreidingspakket genaamd De Sims 3: Twilight. Of is dat tegenwoordig niet meer populair onder de pubermeisjes?

| XGN: De Sims 3: Showtime |

4 gedachtes over “XGN review van De Sims 3 Showtime”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>