Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De Sims 3 Store: De Hypnotiseur nu ook los te koop

De Hypnotiseur (premium materiaal)
Zorg dat je familieleden, vrienden (en als je een goochelaar bent uit Showtime ook je publiek) in de ban raken van jouw eigen Hypnotiseur! Of je nou thuis bent of op een podium uit Showtime druk staat te goochelen voor honderden Sims… met de kracht van breinbeheersing kun je ervoor zorgen dat je altijd in de schijnwerpers staat!
1 item voor 500 Simpoints.

De Hypnotiseur was onderdeel van een grotere set maar is nu ook voor 500 Simpoints los te koop op De Sims 3 Store.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>