Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

Nieuwe screen Simcity

Water treatment plants are a necessity in Sim City. The same can be said for many places around the world. This year we are asking you to celebrate #worldwaterday with us by pledging your birthday to provide clean water to everyone.

De officiële SimCity Facebook heeft deze nieuwe screen online gezet waarop we een waterzuiverings installatie zien.

4 gedachtes over “Nieuwe screen Simcity”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>