Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

Persbericht EA Benelux: Carrières in Sims Social

EA/Playfish geven miljoenen Sims een baan in The Sims Social dankzij de lancering van het nieuwe onderdeel ‘Carrières’

De Sims, personages uit The Sims Social brengen eindelijk brood op de plank! Op 22 maart zal EA/Playfish het onderdeel ‘Carrières’ lanceren, een nieuwe onderdeel voor The Sims Social dat de game volledig zal veranderen en de spelers nog meer betrekken bij het leven van hun Sims.

Sinds de lancering in augustus 2011 heeft The Sims Social – de veel geprezen sociale game op Facebook – spelers weten te boeien doordat ze bij ieder aspect van het sociale leven van hun Sims betrokken waren; van het opbouwen van vriendschappen tot het aangaan van liefdevolle relaties. Met het onderdeel ‘Carrières’ kunnen spelers nu ook de ambities van hun Sims tot uitdrukking laten komen in allerlei nieuwe mogelijkheden die tot een succesvolle carrière kunnen leiden.

Het onderdeel ‘Carrières’, dat ontgrendeld zal worden op niveau zeven, bestaat uit drie leuke carrièremogelijkheden waaruit spelers kunnen kiezen. Zo kunnen Sims hippe rocksterren, wereldberoemde topkoks of meesterlijke kunstenaars worden. Net als in het echte leven moeten de Sims onderaan de ladder beginnen en zal het succes hen niet aan komen waaien. Spelers worden uitgedaagd om hun Sims de top te laten bereiken binnen verschillende carrières, door leuke taken uit te voeren en door bepaalde opdrachten tot een goed einde te brengen om promotie te maken. Spelers zullen beloond worden met Simdollars, de valuta in de game. Bovendien kunnen er Carrièrepunten verdiend worden wanneer een Sim het bijvoorbeeld van Badkamer zanger tot Websensatie, van Patatbakker tot Kookprogrammadeelnemer of van Canvas spanner tot Straatkunst sensatie weet te schoppen.

Het onderdeel ‘Carrières’ zal een leuke nieuwe dimensie aan The Sims Social toevoegen door de volgende elementen:

Verdieping op het vlak van persoonlijkheid en creativiteit. Doordat spelers vanaf nu een carrière kunnen kiezen, hebben ze een nieuwe manier om hun karakter en persoonlijke smaak tot uitdrukking te laten komen in de game.

Uitbreiding van gameplaymogelijkheden. Doordat er meer dan 90 nieuwe activiteiten, taken, opdrachten en prestaties aan de game worden toegevoegd met het onderdeel ‘Carrières’, kunnen spelers allerlei nieuwe interacties en dingen ontdekken in The Sims Social.

Nieuwe manieren om het tegen vrienden om te nemen. Het algemene succes van een Sim zal niet alleen worden gemeten aan de hand van de waarde van het huis, maar ook aan de hand van het carrièreniveau.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>