Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Accessoires Pakketten

De Sims 3 US: welke accessoires pakketten zou jij nog willen?

De officiële Amerikaanse Sims 3 site heeft een nieuwe poll online gezet. De Sims Studio wil namelijk weten welke accessoires pakketten jullie nog voor De Sims 3 willen.

Er zitten best leuke ideeën tussen, al lijken sommige wel erg op Sims 2 pakketten. In de afgelopen jaren zijn er wel meer van dit soort polls online geweest. Het is geen garantie dat dit later ook daadwerkelijk accessoires pakketten worden.

Met dank aan Loungefan voor de tip.

Hello Simmers!

My name is Jennifer Lane – some of you know me as SimGuruJenn – and I’m one of the producers on The Sims 3.

The Sims community has shared so many cool ideas for new Expansion and Stuff packs over the years and I’m here to ask for your help again! The team has been brainstorming possible future Stuff Packs and we have a few ideas to share and get your opinions on.

Because you’re honorary developers today, I am obliged to tell you the same thing I tell the team when we brainstorm: “Any, all, or none of these ideas may be part of a future product.” Now that we have that out of the way, take a look at the options and vote for your favorite. The poll is here

 • OPTION 1: The Sims 3 Storytelling Stuff
  With the Sims 3 Storytelling Stuff pack, you’ll always be ready to set the stage, host a costume party and play with tons of décor, furnishings and clothing from several different themes. Build a secret Superhero hideout, a nefarious villain’s lair or use the included pre-built lots. Deck out your home in Sci-Fi gear, giddy up in your own western backdrop or scare your neighbors when you dress as a scary monster!
 • OPTION 2: The Sims 3 Sports Stuff
  The Sims 3 Sports Stuff will have you cheering for your favorite team! Score souvenirs and trophies to deck out your home, dress in cool sports uniforms, and host an outrageous tailgate party. And with the latest in workout wear, equipment and body paint, you’ll be ready for the pros.
 • OPTION 3: The Sims 3 Party Stuff
  Hang the streamers and blow up some balloons because it’s party time! With The Sims 3 Party Stuff, you’ll be the hostess with the most(est) when you plan a perfect dinner party, prepare a gorgeous wedding or even host a casual TV night with your BFFs. Grab some cake, set the buffet table and call your friends. It will be a night you’ll never forget!
 • OPTION 4: The Sims 3 Teen Stuff
  With The Sims 3 Teen Stuff you’ll have the freshest room on the block and the totes trendiest clothes for you teen Sims. And you’ll be dressed and ready for your next social event whether it’s prom night, girls’ night out or even cheering for the home team. From cool posters to funky bedroom furniture, you’ll be ready, set, and go.
 • OPTION 5: The Sims 3 Decades Stuff
  From Hipsters to Hippies, you’ll be groovy with the retro fashions and furniture from the 70’s, 80’s and 90’s. Shagrugs, big hair and plaid shirts are fer sure to inspire your Sims to relive yesterday. Like, totally. Grab your boom box, watch your favorite show on a console TV, or cook dinner with an avocado-colored stove. The Sims 3 Decades Stuff is Da Bomb!

Jenn Lane (SimGuruJenn)

38 gedachtes over “De Sims 3 US: welke accessoires pakketten zou jij nog willen?”

 1. Vogelzang

  Veel van die accessoirespaketten vind ik een beetje onnodig, of bestaat al veel van. Zelf zou ik gaan voor 3 en 5, omdat nummer 1 alleen decorthema’s zijn, die er al genoeg zijn bij showtime. Teener accessoires zit al bij levensweg en er zijn genoeg spullen om een leuk feestje te geven.

  1. Vogelzang

   Sport pakket moet dan wel basketbal, voetbal, volleybal en al dat soort dingen bevatten waar je ook echt mee kan spelen. Wat EA waarschijnlijk niet doet, omdat het om het geld gaat. (sorry voor pp)

 2. Markiewong

  ik wil nog steeds die van katy perry LOL. Van showtime vond ik uiteindelijk de fruit prop set toch 1 van de mooiste ;_;. Samen met die van de ijswinkel set. Maarja het klinkt bij de meeste pakketen alsof het decoor en kleding zijn. En geen interactieve items.

 3. x_beestenbende

  DECADESSS HOUVANHIPPIEEES, jahaaa, hippiekapsels en kleding en coole dingen van oude tijden enzoo geweldiig hahaa, ik koop geen accessoirespakketen meer maar als die uitkomt koop ik hem wel (:

 4. Dyon

  ik vind optie 1 en 3 wel leuk.
  want als een grappig monster gaan verkleden of een ruimteschip van je huis maken lijkt mij echt lachen.
  en optie 3 omdat… wie houdt er nou niet van een feestje?
  ik denk dat optie 2 juist niet zo veel word gebruikt in het spel maar optie 3 nog het meest, bruiloften, begravenissen, gewoon een feestje omdat het kan, en natuurlijk verjaardagsfeestjes 😀

 5. desims2

  HIER IS DE LINK IEDEREEN KAN STEMMEN: http://www.thesims3.com/community.html

  Je moet alleen naar onder de Taal selecteren en dan in het Engels United states…dan krijg je de goeie poll.

  Hier onder een overzicht van de stemmen tot nu toe

  Thank you for voting!
  The Sims 3 Storytelling Stuff 26.37% (1,422 votes)

  The Sims 3 Sports Stuff 7.46% (402 votes)

  The Sims 3 Party Stuff 12.61% (680 votes)

  The Sims 3 Teen Stuff 26.37% (1,422 votes)

  The Sims 3 Decades Stuff 27.19% (1,466 votes)

  Total Votes: 5,392

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>