Nieuwe poll | 1 jaar De Sims Middeleeuwen: speel jij het nog?

Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat De Sims Middeleeuwen hier in de Benelux in de winkels lag. Na het avonturenpakket De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel, dat op 1 september 2011 in de winkels lag, is er eigenlijk niks meer gebeurd met het spel.

We hebben aan het spel op onze site altijd veel aandacht besteed en het is jammer dat De Sims Middeleeuwen nu echt een dode game is. Bij presentaties hoorden we altijd dat EA hoge verwachtingen had van het spel, het moest zelfs groter worden dan De Sims franchise.

Wat is er toch gebeurd? Het team dat aan De Sims Middeleeuwen heeft gewerkt laat in ieder geval niks meer van zich horen.

En dat is erg jammer: het is en blijft een leuke aanvulling op alle De Sims games. We zijn benieuwd of jullie De Sims Middeleeuwen nog spelen, vandaar deze nieuwe poll.

De uitslag van onze ‘Ik heb De Sims 3 Showtime en ik geef het een …‘ poll vind je in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Poll's

10 reacties

 1. Ik moet zeggen dat ik middeleeuwen alleen maar speel omdat mijn eigen computer de sims3 niet aan kan. Ik ben wel van plan om het spel ooit nog een keer uit te spelen.

  1. Hoe kan dat? De sims middeleeuwen heeft toch juist hogere systeemeisen dan de sims 3. Mijn computer kan de sims 3 wel aan en middeleeuwen niet.

   1. Mijn computer heeft heel veel moeite met de hoeveelheid data die verwerkt moet worden in De Sims 3, waardoor je echt heel lang moet wachten ’s nachts, want snelheid 3 doet het niet. In Middeleeuwen doet snelheid 3 het wel, maar moet ik geduld hebben als ik in een gebouw wil kijken.

 2. best grappig, ik dacht een paar dagen terug nog dat ik Middeleeuwen maar weer eens moest spelen. Zelfde reden als Martine eigenlijk..

 3. ik heb het bij een ander gespeeld en het leek mij best wel saai, het is gewoon sims maar dan in de middeleeuwen waar geen electronica is enzo, maar soms wel grappig, maar toch kunnen ze ook een the Sims ran into the future? haha lijkt mij wel lol, de sims maar dan in de toekomst met veel electronica stuff 😀

 4. Ik speel het allang niet meer. Ik heb ook de 2de uitbreiding niet gekocht van Middeleeuwen, ik vond het thema niet zo geweldig leuk. Het is een leuke aanvulling aan het hele Sims merk. Alhoewel ze zelf ook wel zien dat het bij lange na niet zoveel gekocht en gespeeld wordt als De Sims 3 zelf. Er is een reden waarom ze met bepaalde dingen actief doorgaan en met het andere niet.

  *Ik mis nog altijd De Sims Online 🙁

 5. Ik zat er laatst aan te denken om het spel te verkopen bij freerecordshop ofzo. Ik vind er niks meer aan. Het was op zich een leuk idee, maar je moet bij elk ‘level’ weer hetzelfde koninkrijk opbouwen. Heb je net van die mooie sims en een goed konkrijk kun je weer opnieuw beginnen! Dat is gewoon frustrerend!

 6. De eerste paar dagen heb ik hem gespeeld. Toen Piraten en Adel uitkwam, heb ik die ook maar gehaald en een paar dagen gespeeld.. daarna niet meer, maar heb hem nog wel op mijn pc staan.. Ik vind dat je zo weinig kan in verhouding tot de gewone sims 3

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *