Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Nieuwe Renault Twizy ZE gratis op De Sims 3 Store

Simsvip meld dat de Renault set op De Sims 3 Store geupdate is met een nieuwe auto; de Renault Twizy ZE.

Ik geef jullie de link naar set op de offficiële Engelse De Sims 3 site én de officiële Nederlandse Sims 3 site. Dit omdat ik niet zeker weet of dit pakket op de Nederlandse De Sims 3 site al geupdate is.

In ieder geval is de hele set gratis te downloaden.

| De Sims 3 Store – UK: Renault set |

| De Sims 3 Store – NL: Renault set |

5 gedachtes over “Nieuwe Renault Twizy ZE gratis op De Sims 3 Store”

  1. jelle

    Die set word regelmatig geupdate dus ik moest de set tot nu toe al 3 keer downloaden omdat er nieuwe auto’s bijzaten, maar dan krijg die andere spullen die ik al had van die set dubbel in mijn game. Heel irritant…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>