Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

SN mini review: De Niet Zo Routinematige Machine van De Sims 3 Store

Nina krijgt van EA Benelux het nieuwe Premium Materiaal uit De Sims 3 Store om er een mini review over te maken. Deze keer is dat van de De Niet Zo Routinematige Machine.

Algemeen

Heeft jouw Sim ’s ochtends ook altijd zo’n ochtendhumeur en is er geen tijd meer voor een fatsoenlijk ontbijt omdat de carpool staat te wachten? Of staat er over een uur een optreden gepland, maar stinkt je Sim verschrikkelijk? Dan is deze ‘De Niet Zo Routinematige Machine’ de oplossing!

De Niet Zo Routinematige Machine

Met deze machine kun je jouw Sim in no-time klaarmaken om naar het werk, de sportschool of een andere openbare locatie te gaan. Binnen een paar seconden heeft je Sim gegeten, een douche genomen, zijn behoefte gedaan èn is hij/zij op de goede locatie!

Het apparaat is dus heel erg simpel, maar zo handig! Als je Sim erg handig is, kunnen er nog upgrades uitgevoerd worden zoals luidsprekers voor wat muziek en de optie om overal naartoe te kunnen worden geteleporteerd.

Iedereen, behalve kinderen, peuters en baby’s, kan deze machine gebruiken. Het is misschien niet het mooiste meubelstuk, maar als er nog een plekje in huis over is, kan deze machine daar goed staan.

Conclusie

Geen mooi, maar een erg handige machine die ik zeker vaker ga gebruiken. Mijn Sims zijn namelijk nooit op tijd uit bed en voor een fatsoenlijk ontbijt is geen tijd. Een aanrader dus!

Wil je meer mini review lezen kijk dan even in ons SN Mini Reviews van De Sims 3 Store premium materiaal forum topic.

11 gedachtes over “SN mini review: De Niet Zo Routinematige Machine van De Sims 3 Store”

 1. hiki

  Het klinkt als die badkuip uit De Sims 2 die alle behoeftes omhoog gooide en dan in combinatie met de transporter ook uit De Sims 2.

  Al zijn de badkuip animaties uit Sims 2 wel veel leuker 😛

    1. Nefje

     Dat is ‘droomland’, dat staat ook in de omschrijving. Je komt er niet altijd in terecht, maar je hebt ’s avonds wel een verhoogde kans. Valt me op dat ze steeds vaker zo’n ‘tekstavontuur’ toevoegen.

 2. Fransor

  Ik blijf het belachelijk dat zulk fantastisch spul te koop is in de store en niet te vinden is in de spellen en dat wanneer je het wel wil kopen dat je ontzettend veel moet betalen voor 1 object!
  Ik hou van premium materiaal. 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>