Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

De Sims 3 Showtime review van Pinguintech

Conclusie
De artiestencarrières zijn goed uitgewerkt en zullen zeker zorgen voor urenlang speelplezier. Het is erg leuk om je Sim op weg naar de top te volgen. De verrassende details en de nodige humor die is toegevoegd zorgen voor een unieke spelbeleving. De Sims 3 Showtime zal door de vele nieuwe mogelijkheden en voorwerpen zowel bij de jongere als oudere Simfans zeker in de smaak vallen en is zeker niet te vergelijken met De Sims 3 Na Middernacht.

Verder zijn we ook erg te spreken over de nieuwe items die zijn toegevoegd. Een heleboel Simsfans zullen items als de mechanische rodeostier, de karaoke-set, fotohokje en de pooltafel zeker gemist hebben in De Sims, dus het is zeker leuk dat deze in Showtime zijn toegevoegd. Niet alleen een aantal klassiekers zijn teruggebracht, maar er zijn ook een aantal voorwerpen toegevoegd die nog niet eerder in De Sims serie voor de pc voorkwamen zoals de driving range.
Alleen al door al deze voorwerpen met nieuwe gameplay is dit zeker een uitbreiding die de echte Simsfan niet kan missen.

| Pinguintech: De Sims 3 Showtime review |

4 gedachtes over “De Sims 3 Showtime review van Pinguintech”

  1. Chancake

    Niet mee eens. Ik vind persoonlijk dat de beroepen erg snel vervelen, vooral zangeres. De nieuwe items zijn wel leuk, maar dat is het dan ook wel. Het is een leuke toevoeging aan de collectie van uitbreidingen, maar of ik mijn Sims die carrières vaak laat doen, nee. De liedjes en de kunstjes heb ik nou wel gezien.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>