Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen (iOS) review van 4 Gamers

Hoe verder je komt in het spel hoe meer je de achterliggende diepgang ontdekt en de betekenis van alle metertjes en statistieken snapt. Deze versie van de Sims is zeker geen kleine snel afgeraffelde versie. Waar je de eerste uurtjes nog doorbrengt met eenvoudige verzoeken, dien je al snel allianties te sluiten, een guild om je heen te verzamelen en nieuwe gebouwen op te richten. Als je wil kan je je echt met honderd–en–één zaken bezighouden. Iets wat de liefhebbers van gesimuleerde werelden zal kunnen bekoren. Deze spelwereld ziet er dan ook nog eens heel goed uit. Geen verassing voor wie al eerder een versie van de Sims onder ogen kreeg. Personages zijn kleurrijk en levendig vormgegeven en allerlei animaties fleuren de boel en zorgen ervoor dat je steeds wel iets hebt om te bekijken.

| 4 Gamers: The Sims: Medieval (iOS) |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>