Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

Grote Nederlandstalig preview van SimCity door Tweakers.net

Tweakers.net, een erg bekende Nederlandse site heeft een preview van SimCity online gezet van 7 pagina’s. Hierin gaan ze diep in op alles wat zich in het spel afspeelt, zoals bijvoorbeeld de GlassBox Engine waar al veel over verteld is.

Ze melden ook nog iets over de graphics, maar dat was al wel duidelijk bij de meeste; de graphics zullen we voorlopig nog niet zien, aangezien die gewoon lelijk zijn op dit moment, hier zijn EA en Maxis nog mee bezig.

Er is nog zeker een jaar te gaan voordat SimCity daadwerkelijk de winkels zal bereiken, en om die reden is er nog veel in de productie onderhevig aan veranderingen. Het team richt zich voor nu op de gameplay mechanics, en na een dagje op bezoek te zijn geweest bij Maxis durven we te stellen dat het daarmee wel goed zit. Glassbox gaat een stuk dieper en is een stuk complexer dan je in eerste instantie door hebt.

De variatie die SimCity brengt ten opzichte van zijn voorgangers, zowel in de richting waarin je je stad ontwikkelt als in de letterlijke opbouw van die stad, werkt verfrissend en datzelfde mag gezegd worden van het multiplayer-element dat het spel toevoegt. EA Maxis levert volgend jaar een moderne sim af,  die toch zijn klassieke wortels weet te behouden, en dat maakt dat wij alvast uitkijken naar SimCity. Ook al ziet het spel er nu nog echt niet uit.

| Tweakers.net: Exclusieve preview – SimCity |

2 gedachtes over “Grote Nederlandstalig preview van SimCity door Tweakers.net”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>