Interessant interview en grote preview van Shack News over SimCity

Eindelijk is er weer een groot interview online gekomen met een van de medewerkers van het SimCity team, dit keer met Kip Katsarelis, waarover we al vaker wat gehoord hebben, de Lead Producer van het spel.

Shacknews: Why has it been so long since Maxis has made a SimCity game?

Kip Katsarelis: There’s lots of reasons. Spore is one of them. The studio was busy working on other products at the time. We kicked around lots of ideas about SimCity games, and the next SimCity had to be big, bold, and different–it’s been that kind of franchise. And over the years, we knew what the game needed to be, and that’s when we started to build Glassbox, a simulation engine that can deliver the type of city-building game that we wanted to build.

| Shack News: One-to-one with SimCity’s ‘mayor’ |

Daarnaast heeft Shack News ook nog een redelijk grote preview online gezet die nieuwe informatie bevat over het pas-in-2013-verschijnende spel. Het is beide zeker de moeite waard om te lezen.

As you build your city, you’re no longer locked to the traditional SimCity grid; your city can now assume many shapes, allowing for you to build suburban areas off your main city or other industries, such as mines or electrical stations. This includes, in a move that mirrors Civilization’s decision to ditch squares for hexes, curvy roads. If you want to build villages and small towns, full of sweeping roads, you’ve now got the tools to do so.

| Shack News: SimCity Preview |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SimCity Getagged

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *