Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

[REMINDER] Maartse Maffigheid: uitverkoop op De Sims 3 Store

Naast de Dagelijkse Aanbieding en de wekelijkse uitverkoop op donderdag loopt er van 9 maart tot en met 6 april 2012 ook een andere uitverkoop op De Sims 3 Store: Maartse Maffigheid.

We hebben er al aandacht aan besteed op onze homepage, maar het leek ons goed om jullie daar nog even aan te herinneren.

Tot morgen (vrijdag 30 maart) zijn er 12 leuke sets in de aanbieding en vanaf 31 maart een week lang weer 12 andere sets.

Op de link hieronder vind je een overzicht van alle aanbiedingen:

| De Sims 3 Store: Maartse Maffigheid |

11 gedachtes over “[REMINDER] Maartse Maffigheid: uitverkoop op De Sims 3 Store”

    1. brenda72

      Ik koop ook via PayPal. Eerst kopen via PayPal, dan na een paar dagen word het bedrag van mijn rekening afgeschreven (geen problemen ondervonden, “bij voldoende saldo”). Zo kom ik goedkoop aan mijn spullen, vooral handig op de donderdag (als je wat krap in de tijd zit -1uurperaanbieding- en er veel bij zit wat je wil). Kan jij dat niet zo of mischien kan het wel maar wil je dat niet? (suggestie)

  1. Simmie99

    Ik heb een set uit de “Maartse maffigheid” aanbieding gekocht en gedownload en de store site geeft ook aan dat deze in mijn bezit is. Ik kan echter niet (opnieuw) inloggen om bij “mijn aankopen tot nu toe” te komen en daardoor de download niet in mijn spel opnemen. Weet iemand wat ik hieraan kan doen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>