De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit: 26 video screens

Fansite Simsvip heeft van de Katy Perry zingt in het Simslish video een aantal screens gemaakt. Meestal geven we alleen maar een link maar deze zijn te leuk dus we hebben ze maar allemaal hier neergezet.

De rest van de screens kun je bekijken door op de ‘Klik hier om verder te lezen…‘ te klikken.

29 reacties

  1. Mijn mening begint een beetje te veranderen: toch wel leuk om er bijvoorbeeld een leuk dagboek of gekke screens mee te maken.

    Oke het is niet mijn smaak en beetje duur maar ik wil wel een complete set hebben 😛

  2. Ugghh… Niet stom bedoelt ofzo hoor, maar ik vind alle spullen van dat pakket er echt niet uitzien, ik ga hem niet kopen echt verspilling van mijn geld. Je sims lopen alleen maar voor schut. Echt lelijk al die dingen.

  3. Dit gaat mij een beetje te ver!! bij showtime vond ik die decoraties voor op je podium van Katy Perry leuk, maar om je huis en buurt er mee te versieren zie ik niet zitten. Het moet wel nog lijken op de Sims!!! En niet op een snoepjes wereld!! Dit woord het eerste Accesoires pakket dat ik niet ga kopen!!!

  4. ik heb tot nu toe alle uitbreidingen en accessoires pakketen gekocht maar dit gaat me echt te ver. zelfs al was t 5 euro dit wil je toch gewoon niet in je stad hebben -___-

  5. Normaliter koop ik alle uitbreidingen en Stuffpacks die ze releasen (gewoonweg omdat ik mijn collectie, net als vele andere mensen hier, compleet wil houden.) Echter gaat me dit echt veel te ver. Dit past wat mij betreft totaal niet bij De Sims en daarom schaf ik deze nieuwe EA geldzuigers deal dus ook niet aan. Het gaat me niet om Katy Perry, maar ik ben geen fan dus ik hoef het ook niet in mijn Sims games. EA moet normaal doen en eens met degelijk spul op de proppen komen. Al jaren schreeuwen fans om Sims 3 Seizoenen bijvoorbeeld. Wat krijgen we? Juist. Candy land en sprookjesmania. Ugh.

  6. Tja het enige wat ik wel aardig vind is dat zwembad.Maar de rest is mij te roze en te kinderachtig.Ik vind het nu al niet kunnen als 1 van mijn buren met zo’n rare nieuwjaars muts op loopt. Ik moet er niet aan denken om ze in die rare pakjes tegen te komen.
    Leuk voor een kinderpark maar niet voor volwassenen. Ik denk dat ik deze keer ook afhaak om hem te kopen.

  7. Dit zal het eerste pakket OOIT zijn wat ik niet zal kopen. Leuk voor fans van Katy maar erg jammer voor mensen die meer op een algemene Sims thema hadden gehoopt, i.p.v. van verheerlijking van een bepaalde ster. Bij Showtime was dat nog wel grappig omdat niet alles om haar draaide. Je had daar nog een keuze in, nu niet meer.

    Erg jammer.

  8. De Sims serie gaat op deze manier echt naar de klote!!! Als dit zo door blijft gaan met Perry, dan ga ik denk ik weer De Sims 2 spelen want die is veel leuker dan deze onzin! De Sims studio zal fait gaan op deze manier (als ze zo door blijfen gaan) ik heb veel liever iets van sport Accesoires! Dat vind ik veel leuker 🙂

  9. Die freezerbunny is echt te schattig! 😀

    Door al die uiteenlopende meningen over deze stuffpack ben ik eigenlijk wel benieuwd of het merendeel hem nou wel gaat kopen of niet. Misschien een leuk idee voor een nieuwe poll?

  10. nou, als iemand ooit nog de Hunger Games wil navertellen zou dit apkket geweldig zijn voor het Capitol, maar verder heb ik geen flauw idee wat je ermee zou moeten. het lijkt me echt heel raar als mijn sims-stadsgenoten opeens in die kleding rond gingen lopen, zou de hele sfeer van het spel verpesten :S en die bomen zien er trouwens ook heel onafgewerkt uit…

  11. Hey mensen Sims Adventures heeft al plaatjes van de nieuwe kledingstukken van Katy Perry Pakt Uit, waren die al bekend? (ik weet niet of ik mag linken maar doe het voor zekerheid toch)
    Die zien er toch wel gaaf uit 😀

    1. weet ik 🙂 Maar we hebben liever geen directe links in comments van andere sites 🙂 Als je iets van nieuws tegen komt kan je dit altijd mailen naar Hiki 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *