De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit accessoires: uitgelekte trailer?

De trailer voor een nieuw accessoires pakket voor De Sims 3 komt altijd een week voor de release online. Voor het De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit accessoires pakket zal dit dus zo rond 1 juni 2012 zijn.

Of dit de echte trailer is is maar de vraag. We houden jullie in ieder geval op de hoogte.

Bron: Simprograms

11 reacties

  1. Het is wel de echte trailer. Deze was al een paar dagen geleden online. Ze maken gebruik van nieuwe delen van het interview met haar en op de achtergrond hoor je haar nieuwe liedje in Simlish (Last Friday night – T.G.I.F.) die ze ingezongen heeft voor het pakket. De beelden die ze hebben gebruikt in het vorige filmpje zijn in principe gemaakt voor de trailer. Deden ze bij Showtime ook. Nadat ze de trailer vrijgegeven hadden van Showtime kwamen diezelfde beelden ook in een andere trailer maar dan zonder muziek en alleen geluid van het spel.

  2. Ik heb zelf alle uitbreidingen en het zijn nieuwe dingen maar toch denk ik dat het niet de echte EA doet het meestal veel en veel mooier

    1. Er wordt gebruik gemaakt van niet eerder getoonde beelden in het filmpje. Deze laten de inhoud van het pakket in het spel zelf zien. Als deze beelden alleen in dit filmpje zijn te zien kan niemand anders dan EA het gemaakt hebben omdat nog niemand de Katy Perry content heeft. En als het nagemaakt zou zijn, zou dat wel heel erg knap zijn! De kwaliteit van het filmpje is alleen wat minder en misschien is dit niet de definitieve trailer.

  3. Ik denk ook dat hij nep is de beelden die ze ons lieten zien hebben we al eerder gezien alleen nu is het genipt er geplakt.

    1. en hoe verklaar je het simlish nummer dat op de achtergrond speelt terwijl grote delen van dat nummer niet in het vorige filmpje zaten er nu wel in zit? En hoe kunnen er CAS stukjes met Katy Perry Pakt Uit gezien laten worden als nog niemand anders dit pakket in handen heeft en deze CAS stukjes ook niet in vorige filmpjes zaten. De vorige filmpjes zijn gemaakt voor de trailer. Het interview met Katy werd gehouden over Showtime en Katy Perry Sweet treats.

  4. Dit is de echte trailer. Punt. Uit. Het begin alleen al van het filmpje waar het logo etc komt ziet er ook al professioneel uit.. dit is gewoon. De reden dat dit een saaie trailer is komt gewoon omdat het AP gewoon ontzettend achterlijk is. (vind ik). Iets stoms kun je niet opfluffen met een trailer hé.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *