Sims 3 Store: nog meer Katy Perry spullen

Sinds enkele dagen krijg je bij aankoop van Simpoints op De Sims 3 Store een verrassingszak kado met daarin wat Katy Perry spullen.

We zijn dit helemaal vergeten te melden maar gelukkig hebben Laurent en Rudy er op ons forum een topic over gemaakt.

| Sims Nieuws forum: Verrassingszak in de stijl van Katy Perry |

10 reacties

  1. Er zijn geloof ik 3 verschillende items te krijgen maar je krijgt er maar 1 per bundel en die zijn niet zo goedkoop.Dit vind ik dus een waardeloze aanbieding en ik ga hier dus ook absoluut niet op in!

  2. En weeeeer Katy Perry… Kom op EA! Zorg nou niet dat simmers Katy Perry uit gaan kotsen, en geef ze Sims terug! (en dan bedoel ik het niet-commerciële Sims)

  3. Ik wordt er niet goed van!!! Alles draait nu allen nog maar om Katy Perry! 🙁
    Dit wordt niet meer leuk 🙁 hoe diep kan EA zakken?

  4. Ik word helemaal gek van katy perry.. Sims draait ondertussen kom haar en ik zag haar net ook op allerlei billboards staan hier in de buurt. BAH! Sims showtime katy perry is nog wel leuk, gewoon 1 uitbreiding, maar dan niet meer..

  5. Ik weet niet waarom, maar Katy Perry komt me helemaal me strot uit. Dat terwijl ik haar eerst best wel leuk vond :/ Je hoort haar teveel in reclames en me favoriete spelletje begint ook alleen maar om haar te draaien. Is het niet juist de bedoeling dat je een artiest leuk(er) vind door een kleine samenwerking? Nee hoor, EA maakt er zoals gewoonlijk weer een potje van en zoals Alan Stanley zou zeggen; Ik dank U feestelijk voor het ruïneren van een artiest voor mij.

  6. Rustig. Het is gewoon een periode om geld te vangen. En als je Katy Perry haat hoef je het gewoon niet te kopen? Kom op, maak er nou geen issue van. Het past gewoon bij de pakketten van KAty. Nou en?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *