Nieuwe sets op De Sims 3 Store

Fantastische Fiësta! (premium materiaal)

Er is geen betere plek voor een feestje dan een Haute Haciënda en als je dan ook nog de Koning Krokant Pro Friteuse en de Vrieshap Pro IJsmachine in huis haalt, dan kan je feest niet meer stuk! Gooi wat ijs in de frituur en ga ouderwets genieten. Het is tijd voor een feestje!

30 items voor 1800 Simpoints (na 18 mei 2012 zal de set 2200 Simpoints kosten).

April 2012 Combinatieset

Haal al ons materiaal voor april 2012 binnen, samen in één geweldige combinatie! Dankzij onze complete India Inspiratie Collectie (inclusief de India Inspiratie Woonkamer, Slaapkamer, Kleding en Kapselsets), onze Haute Haciënda Collectie (Eetkamer en Keukensets) en twee premiumvoorwerpen: de Koning Krokant Pro Friteuse en de Vrieshap Pro IJsmachine… Je Sims zullen hun wereldse blik verder openen!

68 items voor 3650 Simpoints.

11 reacties

  1. Over 1 maand zullen de onderdelen als het goed is los verkrijgbaar zijn. In een vorige simguru post stond dit mbt alle nieuwe sets op de sim store.

  2. Als ze apart te koop zijn in De Sims 3 Store ga ik sowieso de ijsmachine kopen & uitproberen! De rest van de set vind ik namelijk niet zo mooi, in mijn opzicht. Behalve de frituurpan, maar ik ben nogal zuinig met Simpoints. Ik mag ze namelijk niet kopen. Ik gebruik de Simpoints die je krijgt bij aankoop van ’n game af en toe. Wel handig van EA, die gratis Simpoints.

  3. frituur en ijsmachine zijn bugged , werkt compleet niet, en interacties passen ook helemaal niet, is 1 gigantische puinhoop!
    in ieder geval weer goed gedaan door dat EA!

  4. bij mij werken ze gewoon

    alleen als een sim niks tedoen heeft gaat ie automatisch naar die 2 apperaten

    dus worden ze snel dik hahahahaha

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *