Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN Interview

SN Interview: Simsfreak

In de Nederlandse De Sims Community lopen allemaal Simfans rond die op hun eigen manier De Sims spelen en hun liefde (of verslaving) voor de game op allerlei manieren uiten.

Dat kan het maken van dagboeken zijn, het maken van ingame video’s (machinima’s), het actief zijn op allerlei forums, het runnen van een fansite of een magazine over De Sims en nog op veel meer andere manieren.

Die diversiteit binnen de Nederlandse De Sims Community is voor ons reden om zo nu en dan een Simfan eens flink in het zonnetje te zetten.

Simsfreak is de 14e fan van De Sims die we interviewen: ze is zeer actief op ons forum met al bijna 9.000 posts en heeft onder andere een erg leuk 365 dagen fotoproject.

Tijd dus om haar eens te interview in onze ‘In het Zonnetje’ serie. Al is het alleen al vanwege haar dagboek over een vrij gestoorde Sim die bezig is met het voorbereiden van een oorlog tegenover de smurfen terwijl ze 100 kinderen probeert te krijgen.

| In het zonnetje: Simsfreak |

Wil je weten welke Nederlandse Simfans we nog meer in het zonnetje hebben gezet ga dan even naar onze SN’s interviews: In het zonnetje pagina.

2 gedachtes over “SN Interview: Simsfreak”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>