SN Mini Review: De Hypnotiseur van De Sims 3 Store

Nina krijgt van EA Benelux het nieuwe Premium Materiaal uit De Sims 3 Store om er een mini reviews over te maken. Deze keer is dat van de De Hypnotiseur.

Algemeen

De Hypnotiseur is een leuk object waarmee je je vrienden, familieleden en het publiek (als goochelaar) kunt hypnotiseren. Vind je het wel leuk om een geintje met je Sims uit te halen? Dan is ‘De Hypnotiseur’ een perfect item dat je moet hebben!

De Hypnotiseur

Met De Hypnotiseur kun je jezelf of iemand anders hypnotiseren. Daarna zijn er een aantal interacties, zoals ‘bevelen om een kip na te doen’, ‘bevelen om het in de broek te doen’, ‘bevelen om te raggen op een luchtgitaar’ en ‘bevelen om opgefrist wakker te worden’. Er zijn er nog een paar, maar alleen de laatste die ik noemde is nuttig: als je Sim erg moe is, zal hij/zij weer opgefrist wakker worden. De rest van de interacties zijn wel erg leuk om te zien, maar zijn niet echt nodig.

Ook kwam het bij mij een aantal keer voor dat ik te langzaam was met een interactie uitvoeren. De gehypnotiseerde Sim werd dan weer wakker voordat ik wat had kunnen doen. Je moet dus erg snel zijn!

Dat je De Hypnotiseur mee kan nemen in je inventaris is een goede toevoeging: zo kun je ook vreemde Sims hypnotiseren en deze worden al snel vrienden van je Sim. Ook is het te gebruiken als goochelaar op het podium, waarbij je iemand uit het publiek kan hypnotiseren.

Conclusie

De Hypnotiseur is een leuk apparaatje om te hebben, maar totaal niet noodzakelijk. Je kunt er mee lachen, vrienden mee maken en als goochelaar gebruiken, maar het is geen item wat ik iedereen wil aanraden.

Wil je meer mini review lezen kijk dan even in ons SN Mini Reviews van De Sims 3 Store premium materiaal forum topic.

5 reacties

  1. Ik heb hem zelf ook (zat bij de set ‘sterretjes zien’) en bevalt mij prima en is hartstikke leuk/grappig.

    maar persoonlijk kijk ik meer uit tot de frituurpan los te koop is 🙂

    1. we hopen die nieuwe Premium spullen snel ook te krijgen voor een mini review. Maar het is altijd druk op het EA Benelux kantoor en deze set kreeg Nina ook pas erg laat.

      😉

    1. We krijgen al vanaf dag 1 allerlei zaken van EA benelux en dat heeft nooit invloed gehad op welk nieuws we brengen of onze mening over een groot aantal zaken.

      EA Benelux heeft dus ABSOLUUT geen vinger in de pap hier; we zijn dus compleet onafhankelijk 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *