Je kunt gewoon niet zonder!

Nieuw video-interview met Brett Barry over SimCity door Gameswelt.tv

Gameswelt.tv heeft een video-interview online gezet met Brett Berry, hierin verteld hij over de verschillende mogelijkheden in het spel, die we inmiddels wel kennen, en hoe spelers invloed op elkaar kunnen hebben.

In dit interview wordt Engels gesproken, en alles is Duits ondertiteld, maar aangezien de stemmen erg duidelijk en luid zijn is alles makkelijk te volgen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>