Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 2 Machinima: ‘Portrait’ van willoshana

Van willoshana hebben we in het verleden wel meer Machinima’s gemeld en deze machinima, gemaakt met De Sims 2,  mag er ook weer zijn; ook al is de machinima nogal heftig en misschien niet geschikt voor iedereen.

Wil je meer machinima’s kijken? Gebruik dan onze Machinima Tag.

3 gedachtes over “De Sims 2 Machinima: ‘Portrait’ van willoshana”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>