De Freezer Bunny uit De Sims is jarig

SimGuruHydra heeft op de officiële Amerikaanse De Sims 3 site een leuke blog online gezet over de Freezer Bunny die sinds De Sims 2 in ons spel zit. Ik denk dat iedereen de Freezer Bunny ook in De Sims 3 wel eens tegen gekomen is, in welke vorm dan ook.

Some of you may remember Freezer Bunny’s first appearance in The Sims 2 when Sims would spot the little pink guy in the freezer section while doing some grocery shopping. Since then he’s been spotted on various clothing and gnome form! In The Sims 3 you might see him being pulled from the toy chest or on a Sim’s pajama top. Even the little Sims can dress as our favorite bunny!

| Happy Birthday, Freezer Bunny |

Hoe vaak ben jij de Freezer Bunny al tegen gekomen in het spel en in welke vorm was dat?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige Getagged

20 reacties

  1. Ik had het al een paar keer gezien van andere en nu ook op het blog, dat kinderen zich kunnen verkleden als freezer bunny. Maar hoe moet dat?

    1. Er zit er een outfit in de kleding kist, volgens mij sinds De Sims 3 Showtime maar dat weet ik niet helemaal zeker.

    1. Die zit bij de uitbreiding beestenbende. Hij is dan vooral voor je huis maar soms ook op andere plekken in de stad.

  2. Ben ik de enige die niet weet wat die bunny is, en hem ook nog nooit tegen ben gekomen? 😐 Ik lees er nu voor het eerst over.. (Naja ik heb ook nooit sims 2 gespeeld XD)

    1. In de sims 1 zat hij niet :P. Maar tis een soort van easter egg het zit verstopt in meubels en soms zelfs spullen. In beestenbende zit hij op de ijswagen en is hij een ijsje. Hij is een tatoo hij zit op posters. In de katy perry pakt uit is hij een fontein etc :P. Je moet maar eens kijken (volgens mij zit hij meer in de sims 3 dan de sims 2)

        1. Misschien is hij je nooit opgevallen maar hij is letterlijk overal whaha.

  3. Hahah ik kijk nooit naar ‘details’ laat maar zeggen xD En ik kijk ook nooit naar de ijswagen , tattoo’s heb ik ook nooit, en ga zo maar door xD Dus nee nooit opgevallen x] ga hem toch eens zoeken xD

    1. Oh je hebt trouwens nog de “freezer bunny arcade machine” en in de ijsco wagen een freezer bunny ijsje. Letterlijk als naam dus thja als je hem dan mist XD

  4. Het lijkt mij zo leuk om THE freezer bunny als knuffel voor kleine kinderen 😀
    ik neem altijd dat ijsje 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *