SimGuru Tatertot beantwoord vragen

Op de Amerikaanse The Sims 3 site is een nieuw blog online gezet van SimGuru Tatertot waarin hij wat vragen beantwoord van leden van het officiële Amerikaanse forum.

Er komen in de volgende De Sims 3 Store set weer 2 premium objecten, verder wil hij niet veel kwijt over waarom het zo lang duurt voordat de spullen uit de De Sims 3 Store set ook los te koop zijn.

Uiteraard word er zijdelings ook wat gevraagd over De Sims 3 Seizoenen maar daar wil en mag hij helemaal niks over zeggen.

5. Anything special going on with the WEATHER around Redwood, California ? It sure is great to experience a change in SEASONS right? Can’t wait for summer!

Smooth. Very Smooth. You’re not getting anything from me. The Expansion Pack team would murder me if I ever said anything about anything, so i’m not saying anything. At all.

Yeah keep in mind that we’re completely separate teams, so you’ll never hear me say or sneak peek anything to do with expansion packs and you’ll probably never hear them say or sneak peek anything about Store Content. It’s like tattling on your brother toyour parents. Just wouldn’t be right.

| SimGuru Tatertot blog |

15 reacties

    1. Inderdaad. Wat heb je eigenlijk aan interviews als elke inhoudelijke vraag gewoon niet word beantwoord? Kunnen ze net zo goed helemaal geen interviews houden 😛

      Met die videochats doen ze dat ook altijd; dan vraagt een fan of er iets in de EP of AP zit, en dan geven ze een ontwijkend antwoord, met vervolgens: ‘Maar wat we wél hebben…!’

  1. Simguru’s worden altijd goed geinstrueerd over wat ze wel en niet mogen zeggen tijdens interview en chats. En alles wordt 3 keer gechekt voor het online gaat want o wee als ze iets teveel zeggen. Ook niet zo heel gek: The Sims Studio haat ‘lekken’ 😛

        1. De ironie dat Sims Studio 1 van de slechtste studio’s is in iets niet laten lekken xD. Werkelijk elke EP en SP is uitgelekt >.>

        2. Ja, maar als je dit mee lekt in een patch, moet je dat niet doen. De mensen bij EA zullen ook wel slim zat moeten zijn om echt te controleren dat er niets lekt. Ook een bedrijf moet ervan bewust zijn dat er mensen zijn die slimmer zijn met al die dingen, dus ook op zoek gaan he.

          Anyway:Ik hooop serieus seizoenen. Magie interesseert me niet echt, dat mag van mij wel als laatste komen!

    1. ja maar hier wordt in feite helemaal niks gezegd.
      *een hint voor het volgende premium* het is mooi (zeer informatief antwoord :-()
      *zal er meer voedsel komen voor de frituurpan* ja dat hoop ik wel ( ook heel informatief)
      En die andere twee vragen kan hij geen antwoord op geven. Of dat bij die eerste twee wel was gedaan.!!! Zet dan niks op de site als je toch niks te vertellen hebt.

        1. Dat is een typfout, hij bedoelt: ‘I plead the 5th’ dat slaat op het 5e amendement, welke het recht tot zwijgen is. Dus eigenlijk zegt hij: Ik zeg niks.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *