Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Bovennatuurlijk

De Sims 3 Supernatural duikt nog eens op

Gisteravond konden we in dit bericht op onze homepage al melden dat er in Italië een preorder was opgedoken voor De Sims 3 Supernatural, de 7e uitbreiding voor De Sims 3. De fansite Rincón del Simmer heeft nog een andere preorder gevonden en wel op deze pagina van de Italiaanse Alex. Ook deze site geeft een release datum van 7 september 2012.

Of De Sims 3 Supernatural er ook inderdaad komt blijft de vraag. Maar al eerder zijn er, in patches voor De Sims 3, aanwijzingen gevonden voor een uitbreiding die goed zouden passen in De Sims 3 Supernatural, zie ook dit bericht op onze site.

We houden jullie op de hoogte!

31 gedachtes over “De Sims 3 Supernatural duikt nog eens op”

 1. hiki

  Ik weet nog niet echt wat ik hiervan moet denken: maar dat komt omdat ik elke keer op De Sims 3 Seizoenen zit te wachten en dan is elk nieuws over de volgende uitbreiding (als dat niet Seizoenen is) teleurstellend.

  Maar ik zie zo een magische / bovennatuurlijke uitbreiding eigenlijk wel zitten: het maakt De Sims 3 minder realistisch en echt iets heel anders in de game kunnen mijn Sims wel gebruiken.

  🙂

  1. hiki

   een van mijn favoriete uitbreidingen ooit voor De Sims was De Sims 1 Abracadabra. Een erg vreemde uitbreiding met gekke dingen en helemaal niet realistisch maar erg leuk 😛

  1. hiki

   Een bekend fenomeen is papagaaien gedrag: de ene site (journalist) papagaait de ander na. Misschien is dit hier ook aan de hand want tot nu toe zijn het alleen Italiaanse sites.

   September is inderdaad aan de vroege kant maar we moeten echt even meer bronnen afwachten of een officiële mededeling.

  2. Big Mama

   Ja,ik vond september ookal wat aan de vroege kant maar heeeel misschien komt er dan toch nog een uitbreiding dit jaar vlak voor de kerst.Dat zou een mooie tijd zijn voor seizoenen.

 2. yanyo111

  is het eindelijk zover? 😀 ja echt?! komt de sims 3 seizoenen er nu eindelijk aan?! 😀 ……… nee het is een uitbreidings pakket over magische dingen -.- ik zet niet dat ik het geen leuk pakket vind maar we hebben de laatste tijd veel dingen gehoord over de sims 3 seizoenen en dan krijg je in een keer weer z’n flut pakket waar denk ik net zoveel inzit als de sims 3 showtime. (ik zeg nog steeds niet dat ik het pakket misschien niet leuk vind ;)) het is gewoon heel teleurstellend

 3. Anakin

  Ik zie dit wel zitten!!! Een uitbreiding met magie en bovennatuurlijke krachten vind ik wel wat hebben 🙂 bovendien kun je er coole actie films mee maken 🙂 (als het krachten zijn om elkaar aan te vallen) hihi maar we weten nog niks dus ik denk maar niet te veel na 🙂

 4. Dytec

  nou dat was wel zo in sims 1 en de laatste tijd zit iedereen te zeuren over seizoenen.
  en later als de EP uit is vind bijna iedereen het leuk, rara hoe kan dit?
  ik vind het heel leuk! en misschien zijn ze er al eerder mee begonnen dan we denken.

  1. Rudy

   Dit was bij showtime ook ja. Iedereen zeiken en zeuren en kijk eens: ze hebben m allemaal gekocht en vinden hem geweldig. -_-‘. Ik zit persoonlijk niet op magisch gedoe te wachten, maar als het komt, komt het. Ik weet ook zeker dat seizoenen komt, dus dan maar weer in de wachtstand. Ik heb heel de verzameling van begin tot eind, dus ik zal ze zeker kopen. Het enige dat ik niet koop is Katy Perry Pakt uit. Ik vind dat niets toevoegen aan mijn spelplezier en het past wat mij betreft niet in mijn Simsreeks thuis.

 5. Frozenland

  Ik hoor de aankondiging van EA deze week al! Betreed een nieuwe wereld die ‘Magica Hills’ heet, en ontdek de tovenaars en heksen die bestolen zijn van hun voodoo-pop, toverspreukboek en glazenbol. Je kunt ze terugkopen in de sim-store voor honderden simpoints 😉 sorry ben een beetje flauw.

  1. Rudy

   Je vergeet iets: Kun jij Katy Perry redden van haar duivelse krachten? Koop voor slechts 10 000 simpoints de exclusieve toverstaf die je nodig hebt om het leven van je sims iets op te fluffen met magie! Je Sims kijken er naar uit! Wanneer je de Magische Toverstaf NU aanschaft, krijg je slechts 50! Simpoints korting! Ja, mensen. 50!.. etc. Ja. Misschien is Katy Perry wel een kwaadaardige heks in dit EP xD

  1. Rudy

   Nee ze hadden gezegd: ‘I plead the 5th.’ Dat betekent: Ik beroep me op mijn zwijgrecht. Het 5e amendement is namelijk het recht tot zwijgen. Maar, ondanks dat denk ik dat we heel snel een aankondiging gaan krijgen. Wanneer? Ja dat zien we vanzelf. Kwestie van tijd.

 6. Hikari-desu

  september lijkt mij idd wel wat vroeg, ik zou eerder oktober/november verwachten. (hee… Halloween?)
  Het lijkt mij iig wel een interessant pakket. Ik ben wel toe aan een flinke dosis fantasie en vooral humor in de Sims 3, dat is iets wat ik eigenlijk wel heb gemist. Ik hoop dat dit pakket het ons zal brengen, mocht het waar zijn. 🙂 Maar ik wacht ook natuurlijk af of de geruchten kloppen, en zo ja, wat het pakket dan zoal gaat bevatten.

 7. Dytec

  vertaling van Supernatrual = bovennatuurlijke (krachten).
  dus iets wat het natuurlijke overstijgt. Maar ik hoop dat er ook seizoenen in zitten en dat je miss als heks of tovenaar het weer kan veranderen? 😀

 8. Dytec

  dit lijkt me ook heel sterk er staat: New World: Supernatural Valley
  en we zien vaker Magica Hills
  en als ze Harry potter spreuken erin willen zetten moeten ze eerst een grote hoeveelheid geld gaan betalen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>