Je kunt gewoon niet zonder!

Lazy Game Reviews: video review van De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit

17 gedachtes over “Lazy Game Reviews: video review van De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit”

 1. bloos6

  Een super review zoals al zijn reviews. Hij geeft helemaal weer wat ik ook van dit pakket vind. Ik heb nog op het punt gestaan om hem toch te kopen. Maar na dit en het vorige filmpje weet ik het zeker. Die koop ik niet.

 2. Daantje1992

  I stay positive! Eigenlijk vind ik het pakket reuze meevallen, ik vind hem wel te vergelijken met Tiener Accesoires uit de Sims 2, niet hetzelfde natuurlijk, maar voor kinderen en tieners zouden de accesoires wel leuk zijn, ik heb hem ook geinstalleerd.

  En achja, de kleding voor volwassen, te suikerzoet, maar opzich, ik kan er de humor wel van inzien! Was eerst heel negatief over het accesoirespakket, en zie nog steeds liever andere accesoirespakketten, maar nu ik deze toch heb… hij valt best wel mee:)

 3. beauvb

  ik heb hem niet gekocht iK vind het gewoon irri als ik de sim door me stad zie lopen in die kleren ik erger me al aan als ik sim zie in die konijne outfits van showtime!

  maarjaah, dit is mijn mening en ik ben blij voor die gene die dit wel leuk vinden maar voor mij is dit nicks srry’;)

 4. Shevens

  Ik vind het een vrij leuk accessoirespakket om toe te voegen aan Showtime, maar de rest zal ik niet gebruiken, al zijn sommige haarstijlen wel leuk! Maar volgens mij vindt hij geen enkel ding leuk, zo lijkt het althans.

  1. Britje

   Was eigenlijk ook niet te verwachten. De doelgroep is niet bepaald mannen van middelbare leeftijd (niet dat die het niet leuk mogen vinden hoor, maar de kans is vrij klein :P) maarja wel een beetje jammer dat hij dan niet een beetje buiten zijn eigen box kan denken en de pack steeds kleineert.. In mijn optiek beledigd hij dan ook de mensen die het wel leuk vinden.

   Maar het moet gezegd.. de man heeft wel een paar sterke punten (tis ook veel te duur) en hij heeft echt humor. Heb wel paar keer hardop gelachen.

 5. SimmertjeM

  Ook ik moest een paar keer luidop lachen 😀 … Persoonlijk geef ik hem volledig gelijk, maar ik denk ook wel dat het inderdaad beledigend kan overkomen voor diegenen die het wel een leuk pakket vinden

 6. Manon

  Hahaha, ik moest er ook om lachen XD Ik vind dat hij wel humor heeft, had nog nooit eerder een review van hem gezien, but I like it. Dat wil trouwens niet zeggen dat ik het met hem eens ben 😛 Het lijkt mij juist een heel leuk pakket, in tegenstelling tot bijvoorbeeld supersnelle accessoires of sims ambities. Ik vind het juist allemaal er wel grappig uit zien XD Ik heb btw niks met Katy Perry xD

 7. Hikari-desu

  Ik ben het 100% eens met wat hij allemaal in deze review heeft gezegd, maar ook ik vind dat hij misschienb wat bot overkomt tegenover mensen die het wel leuk vinden. Wel mogen jullie niet vergeten dat hij 2x (geloof ik) heeft aangegeven dat dit pakket bestemd is bvoor een bepaalde doelgroep en het hem daardoor waarschijnlijk niet interesseert, omdat hij buiten deze doelgroep valt. Ook moet je hem wat dat betreft niet al te serieus nemen: Hij is en blijft een reviewer en deze geven alleen hun eigen mening, meningen van anderen worden (in de meeste gevallen) geaccepteerd. 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>