Twee nieuwe Nederlandstalige previews van SimCity door Nu- en Gamer.nl

SimCity

Ook Nederlanders geven aandacht aan SimCity, veel mensen in dit land hebben de voorgaande spellen gespeeld en zijn net zo enthousiast als ons voor het aankomende deel, daarom twee nieuwe Nederlandse previews, een door Gamer.nl, en een door Nu.nl!

Je hoeft hiervoor niet continu Big Brother uit te hangen en op ieder individu in te zoomen; er zijn systemen in werking die aangeven waar de knelpunten van een stad zitten. Via meldingen krijg je een aardige handreiking van het spel, die je taak als houder van de stad een stuk draaglijker maakt. Het zou echter SimCity niet zijn als iedere actie niet ook weer verschillende gevolgen heeft. Het voeren van een beleid is nooit voor iedereen positief en je zult sowieso harde keuzes moeten maken, hoe onschuldig en eenvoudig ze misschien ook lijken.

| Gamer.nl: SimCity – Vruchtbare symbiose (hands-on) |

Je hoeft niet continu Big Brother uit te hangen en op ieder individu in te zoomen om problemen of wensen te signaleren; er zijn systemen in werking die aangeven waar de knelpunten van een stad zitten. Via meldingen krijg je een aardige handreiking van het spel, die je taak als houder van de stad een stuk draaglijker maakt.

| Nu.nl: Preview – SimCity |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *