Je kunt gewoon niet zonder!

EA Rusland kondigt de volgende uitbreiding: The Sims 3: Supernatural aan!

Het volgende pakket voor De Sims 3 is aangekondigd, een paar dagen te vroeg, door EA Rusland! Deze nieuwe uitbreiding staat in het teken van weerwolven, heksen, elfjes, zombies, en meer bovennatuurlijke krachten! In het Engels gaat het nieuwe pakket ‘The Sims 3: Supernatural’ heten, wat in het Nederlands iets van ‘De Sims 3: Bovennatuurlijk’ zal worden, daarover is verder nog geen officiële informatie. Volgens de trailer verschijnt het pakket in September 2012.

Er is verder nog geen persbericht of toevoegende informatie, alleen een trailer en nieuwe screenshots. De trailer kan je hierboven bekijken, jammer genoeg zijn de teksten hierin niet te begrijpen voor (de meeste) Nederlanders, aangezien ze in het Russisch zijn. Wat vinden jullie van het volgende uitbreidingspakket? Laat het weten in een reactie op dit bericht! Wanneer de officiële aankondiging gaat komen is nog niet precies duidelijk.

Bron: SimGoodie

101 gedachtes over “EA Rusland kondigt de volgende uitbreiding: The Sims 3: Supernatural aan!”

 1. Loungefan

  Ik ben blij dat ik hier geen seizoenen zie 😀
  Ik wil dit pakket absoluut niet hebben, ik hoef niet allemaal elfjes, weerwolven en zombies in mijn spel. Als ze er dan seizoenen in hadden gedaan (die ik wel graag wil) had ik iets moeten kopen wat ik eigenlijk niet superleuk vind.
  Ik denk eigenlijk wel dat dit voor mensen die van fantasie houden en machinima’s maken een goede uitbreiding zou zijn 🙂

 2. René

  dit lijkt mij best cool!
  wel jammer dat het in september is, ik heb dan al zo veel te kopen! :p
  PS: ik zag een nieuwe, groene geest met een soort zwevende schedels
  Dubbel PS: die zombies zien er cool uit en die toverstrijd ook!
  ik hoop ook dat er een zombie uitroeier komt!

  PS: te veel PS-en XD

 3. jelle

  Ik weet het niet echt precies, personelijk vind ik dat sims hiermee zijn spel verpest omdat de meeste de sims spelen omdat het zo realistisch is. En ze doen er weer vampieren in :s 1 keer is genoeg.
  Maar de trailer ziet er erg gaaf uit moet ik toegeven.

  1. beauvb

   Jaah dat klopt, Want ik was namelijk al van plan om een dag boek temaken over een meisje die dan in een andere stad komt met paronormale sims die daar wonen.. (verder vertel ik nicks) en daar komt deze uitbreiding goed van pas 😛

 4. Simmielove

  Jammer dat er niet iets van zeemeerminnen bijzit dan. Dat had ik nog leuker gevonden. Maargoed, hoe die zombie in die man bijt, geinig. Ik ga ‘m wel kopen, kan je leuke horror dingen bij maken. Maar het idee vind ik wel super orgineel. Ofnaja, zoiets was ook bij de Sims 1. Nu nog wachten op Seizoenen, haha.

 5. Jens

  Seizoenen wil iedereen zo graag hebben, maar ik denk naar mijn mening dat dat gewoon onmogelijk is om te doen. Bijvoorbeeld: op mijn laptop staat alle uitbreidingen en dergelijke op en hij heeft het nu al moelijk om te kunnen doen, laat staan als je je buurt ineens in winterwonderland wilt veranderen. Volgens mij trekt je computer en videokaart dit gewoon niet. Maarja dat is mijn mening.

  1. alexie

   nog iemand die het licht ziet 🙂
   je heb wel gelijk, voor de gemiddelde sims speler hier zal het niet gaan passen op zijn laptop of pc.
   Sims 3 vereist al heel veel van een laptop aangezien die beperkt zijn, zijn de beste game laptops presteren nog maar 10% van wat je uit een normale pc kan halen.
   ik verwacht ook niet dat er seizoenen komt , wordt veel te moeilijk voor de wat goedkopere computers waar merendeel op speelt.
   en de rest met pc’s van boven de 1500 euro , ja die hebben gewoon pech als het daar om gaat denk ik zo 😀 ,want die pc’s trekken het weer met gemak namelijk.

 6. Rudy

  Ik vind er niks aan. De trailer vind ik saai en ik zou niet weten wat voor nieuwe gameplay deze uitbreiding moet bieden buiten al die rare wezens.. Nouja, nog maar een halfjaar wachten tot seizoenen dan maar.

 7. Martine

  Dit uitbreidingspakket lijkt mij nog wel best leuk. Hoe de uitwerking in het spel zelf is, is natuurlijk afwachten.
  Ik snap dat iedereen uitkijkt naar een uitbreidingspakket met seizoenen. Met seizoenen zijn er natuurlijk wat leuke extra’s wat betreft het weer, maar grafisch is het een stuk zwaarder dan het spel nu al is, waardoor de systeemeisen nog een stuk hoger worden. Ik heb liever een spel dat speelbaar blijft.

 8. yanyo111

  hiki het klopt niet helemaal wat je zegt: de sims 3 levensweg had geen nieuwe stad of dorp.

  deze uitbreiding is echt awesome! natuurlijk ik had ook liever gehoopt op iets zoals seizoenen maar dit vind ik ook super vet!

 9. Olivier Dadema

  @Rene Ik vind ook net als vele anderen dat ze nu eens moeten komen met een seizoenen uitbreiding! En heksen en Elfjes, zit je daar nou echt op de wachten? ik weet het niet hoor…ik ga nog ff bedenken of zit echt wel al het geld waard is…

 10. Daantje_1992

  Waar de hell is EA games mee bezig! Katy Perry, kom op, en nu dit weer! Vind die vampieren al doodirritant! Ik wil mijn spel compleet houden, dat is waarom ik Katy Perry maar heb geinstalleerd, dat wilde ik nog wel overzien, maar nu ga ik er echt aan twijfelen!!! Geef ons gewoon “leuke” uitbreidingen! O.a. Seizoenen, waar mensen WEL op zitten te wachten! Geef ze studentencampussen, laat ze naar dierentuinen/pretparken gaan en geef ze fatsoenlijke vakanties, laat ze winkels openenen en kom met NUTTIGE Accesoirepakketten! Geef de Sims fans SIMS TERUG! Zorg eerst dat alle irritante Bugs uit het spel zijn, zodat spelers nog een stukje tevredenheid en waar voor hun geld krijgen, in plaats van fans geld uit hun portemonnee te rukken voor dit soort onzin! Kom op EA! Of kom met een GOEDE Sims 4, of maak Sims 3 weer speelbaar en leuk…
  Btw. sorry voor de boze/zwaar geirriteerde reactie…! Maar het is wel zoals ik erover denk:(

 11. alexie

  eindelijk weer eens een pakket waar ik met smart op kan zitten wachten 🙂
  en voor de zeurders over seizoenen ”get a life” , altijd dat eeuwige klaagzang, dat maakt het er voor niemand vrolijker op om alle replay’s even te lezen!

  nu wordt het even tijd dat EA de echte aankondiging maak en een exacte release datum geef 😀 , en ik zag ook al limited editie, kom maar op 🙂

 12. Maaiske

  Aan de ene kant vindt ik het leuk. Doet me denken aan de monsters van Sims 2. Aan de andere kant vindt ik de Sims 3 te realistisch voor dit. Ben benieuwd hoe ze het gaan aanpakken.

 13. Frozenland

  Als je de fantasy figuren per stad uit of aan kan zetten wordt het alweer een ander verhaal. Dan kun je één spookstad maken. In de rest van je steden kun je dan gewoon blijven spelen zonder fantasy-figuren. Als dat kan wil ik er nog weleens over nadenken om deze EP te kopen.

 14. Maaiske

  /\
  Hopelijk is dat zo. Anders twijfel ik heel erg of ik deze EP ga kopen. Ik wil niet dat mijn Sims straks allemaal zombies zijn. Een spookstad is voor de carrière spokenjager wel leuk.

 15. Anakin

  Ik denk dat de nieuwe wereld zal zijn, die je in deze video zag. dat lijkt me wel logich 🙂 Het ziet er erg spook achtig uit. moet je maar eens goed opletten als je deze video bekijkt. die wereld ziet er cool uit 🙂

 16. Alan Stanley

  :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

  Nee… Dit menen ze niet… In plaats van een optie om die vampiers uit te zetten geven ze zombies en zo? Onbegrijpelijk! Waarom kopen en spelen mensen The Sims? Omdat ze een realische wereld de verhalen van herkenbare personages willen beleven!

  1. simmerd

   ik wil niet vervelend doen, maar er zijn ook een hele hoop mensen(zoals ik) die het spel juist kopen omdat het onrealistisch is. Je kunt er ook gewoon voor kiezen om het niet te kopen.

  2. alexie

   lol, sorry geef even niet hoor sinds de sims 1 zit er al onrealistisch materiaal in het spel, de sims 3 beginnen ze eindelijk eens er meer een game van te maken in plaats realiteit, als je zo graag echt leven wil leven, wat doe je dan bij een computer? 😉

   1. bloos6

    Sims 3 is vanaf het begin al onrealistisch. Een geest tot leven wekken is toch echt (nog) niet mogelijk in real life. Maar soms een knopje waar je vampieren uit kan zetten lijkt me wel iets. Er zijn trouwens wel meer dingen die ik in sommige werelden uit zou willen zetten.Maar daar staat tegenover dat ik dit wel een super leuk pakket vind. Ik hou wel van een beetje duistere fantasie. En wat ik van die wereld zag lijkt me ook heel leuk.
    Nu nog wachten op EA met de echte trailer want op het eind zombies en plants ….tja dat is toch echt een ander spel 😉

  3. Markiewong

   Mensen kopen The sims omdat ze het leven kunnen leiden wat ze willen leiden. En omdat het lekker onrealistisch is. Je kunt doen wat je wilt zonder op te letten op de gevolgen. Vandaar de slogan “play with life”

 17. Simsfan1988

  zombies vind ik niet leuk, ik vind die weerwolf wel leuk gemaakt, hij lijkt echt op de weerwolf uit teen wolf (mtv versie 2011) ik ga deze uitbreiding zeker weten kopen 😛

 18. Big Mama

  Ik hou eigenlijk het meest van een realistisch spel maar ik denk dat ik het wel leuk zal vinden om als elf door het leven te fladderen.Als de wereld goed gemaakt is dan denk ik wel dat dit heel leuk kan zijn en ik koop ‘m toch wel want ik wil mijn spel compleet houden.

 19. Bas

  Ik weet dus écht niet wat ik hier van moet vinden… Het lijkt mij aan de ene kant wel leuk, maar ik heb bijvoorbeeld een aantal steden die ik realistisch houd, en met andere steden voer ik allerlei vreemde dingen uit. Als er een optie zou zijn om de monsters e.d. uit te zetten, dan was ik een potentiële koper!

 20. JW

  Eindelijk na lange tijd wachten weerwolven 🙂
  en heksen 🙂 maar vampieren…? die heb ik al… wat doen ze in deze trailer? Ik vind dezer nieuwe EP geweldig en zal de eerste zijn uit mijn woonplaats die hem heeft! Ps: voor iedereen die seasons wil loop naar buiten en zeg wat je voeld en zit want het is zomer 😛

 21. Hikari-desu

  ik heb die tekstjes die er tussendoor komen even vertaald. Misschien wel handige aanvulling. 🙂

  0:18 – Een vervloeking
  0:25 – Het creeëren van gevaarlijke spreuken
  0:35 – Spelen met het bovennatuurlijke
  0:45 – Het laten vallen van de nacht (hier ben ik niet helemaal zeker over, maar het leek mij wel het meest logische)
  0:57 – Spelen met zombies.

 22. Daandanoon

  Jeetje… hier zit echt helemaal niks in wat ik in mijn spel zou willen hebben. De meubels die ik gezien heb zou ik totaal niet gebruiken. Ik vind de vaarwel technofobie-set uit de store creepy genoeg met de gothic dingen. Verder zijn alle andere functies in de trailer zo onrealistisch dat het me niks lijkt. Ik weet dat ik me heb doodgeërgerd aan sims abracadabra. Zoiets is leuk voor een middagje spelen, maar daarna wordt het verrekte irritant dat je hele sims-buurt waar uren werk in zit, overspoeld wordt door zombies heksen en andere shit. Ik ga niet lopen zeiken over seizoenen, maar iets beters dan dit hadden ze toch wel kunnen bedenken? Bij EA kunnen ze superrealistische voetbalspellen maken, shoppers, racegames. Maar ze kunnen geen fatsoenlijke uitbereiding voor de sims meer bedenken. Prop die zombies maar in Fifa 14 ofzo, Dat kunnen er ook niet veel waarderen denk ik…

 23. colafless

  Misschien komt die ene telefoon terug ” ben even zijn naam kwijt”, maar dat je dan Magere Hein kan bellen 😛 En dat je dan sims tot leven kan wekken,en dat je dan een bedrag moet betalen

 24. AnsjJ2

  @Anakin: Dat alienware de beste game notebook is, is gewoon kletskoek. Je kan voor die prijs dat je betaalt voor alienware, wat principe gewoon dell is, een goede laptop halen met hoge specs. 😉 Wat je nu zegt kan je een beetje vergelijken met het Mac verhaal: Mac is zoveel beter dan windows. <- niet altijd waar. En dat is net met het verhaal van Alienware. Te dure dell spullen 😀

  1. Anakin

   Eigenlijk geef ik je wel gelijk, maar het is natuurlijk wat je zelf vind. Ik gebruik zelf liever Windows dan een iMac. Het is allemaal op smaak gericht. Ik moet wel zeggen dat ik nog nooit zo geweldige GameLaptop heb gehad!! Van alle game laptops die heb gehad (dat zijn er maar 2) vind ik persoonlijk die van Alienware toch het beste. 🙂 maarja het is allemaal natuurlijk op smaak gericht 🙂

 25. Nerd

  Aaah geweldig! ik moet hem hebben. Die elfjes! zo gaaff 😀 ik zit al hele verhalen te bedenken hahaa. $

  ik zou seizoenen ook super leuk vinden, maar dit is gewoon iets heel anders. Ik ben hier net zo blij mee!

 26. nicolet

  hmm.. mij lijkt het veel leuker als er dingen uit het echte leven bij komen. zoals seizoenen zoals anderen al zeggen. maar opzich is deze ook wel gaaf maar ik had het liever anders gezien!

 27. Eva

  Ookal heb ik het nooit echt gehad met al die supernatural dingen, in de sims, lijkt dit me opzich nog wel gaaf. Ik ben zelf zo’n realistische speler, maar deze EP ziet er goed uit. Maar ik moet zeggen dat ik hem alleen haal als je al die zombies enz. wel uit kan zetten xDD

 28. Filou

  Mijn ouders en zus zijn gek van supernatural de serie’s zelf. Dus ik denk wel dat ik het zal kopen als ze het te horen krijgen.. misschien zullen ze nu ook vaak mijn pc afpakken xD..

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>