Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Bovennatuurlijk

Het Russische logo en 7 nieuwe screenshots van The Sims 3: Supernatural

Naast de trailer zijn er ook zeven nieuwe screenshots en het Russische logo vrijgekomen! De screenshots zijn niet van geweldige kwaliteit en komen allemaal uit de trailer, maar laten wel de aspecten die dit uitbreidingspakket met zich mee brengt zien. Wellicht binnenkort meer nieuws, en hopelijk details, over dit bovennatuurlijke pakket!?

31 gedachtes over “Het Russische logo en 7 nieuwe screenshots van The Sims 3: Supernatural”

 1. Simmielove

  Jammer dat er niet iets van zeemeerminnen bijzit dan. Dat had ik nog leuker gevonden. Maargoed, hoe die zombie in die man bijt, geinig. Ik ga ‘m wel kopen, kan je leuke horror dingen bij maken ^-^

  1. Britje

   Ja, zeemeerminnen hadden mij ook leuker geleken, maar dan had de hele gameplay veranderd moeten worden dus ik snap wel dat dat hem niet geworden is. Toch vind ik zombie de minste, das toch net een mummie? en die hebben we al. Op het elfje na is dit gewoon een halloween/horror pack lol.

   Maar goed, ik laat me verassen… Ik denk dat ik deze wel een stuk leuker ga vinden dan Showtime. Die heeft me zo diep teleurgesteld, dan kan de rest alleen maar beter worden 😀

 2. Cindy

  Ziet er echt wel leuk uit en je hoeft de uitbreiding alleen in je nieuwe stad tespelen het de andere steden kan je gewoon zo laten , hij word best wel geinig en inderdaad zombies en weerwolven konen terug en las ook iets over zombies vs plant dus
  Misschien de plantsim weer terug , ook heksen en elven komen erin hoop wel dat er weer een keer een nieuwe NPS komen ik hoop de waarzegster en ja die wishingwell hoort echt wel in dit uitbreiding

 3. Cindy

  Ik hoop dat ze de vampieren nu ook goed aangepakt hebben en deze nu wel in een vleermuis veranderen verder zie ik dat de geheime boekenkast deur terug kom en ook het waarzegster caravan zag ik voorbij komen

 4. Simsfan1988

  OMG kan niet wachten, weerwolven en heksen zijn cool maar zombies daar hou ik niet van wgahahahah!

  De vampieren zien er wel enger uit en die weerwolf lijkt op een weer wolf uit de serie teen wolf (mtv 2011 versie) 😛

 5. SIMSLOVER

  Aan de eene kant vind ik het wel cool uitzien en blij dat er eindelijk terug toveren bij zit.Maar ik mis seizoenen nog altijd en vind ik het niet zo realistisch .Maar ik ga hem zeker kopen !!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>