48 screenshots uit de trailer van ‘The Sims 3: Supernatural’

Sinds de trailer van De Sims 3 Bovennatuurlijk is uitgelekt, staat deze nog niet aangekondigde uitbreiding in de spotlights, zo nu ook weer. Overigens is de Nederlandse naam nog niet bekend, dus de titel kan altijd nog veranderen!

Zoals wel meerdere sites al gedaan hebben, heeft Sims Mixei uit de trailer veel mooie screenshots geknipt. Deze zijn voor de enthousiaste mensen rondom dit pakket misschien wel erg leuk om te bekijken!

| Sims Mixei: 48 screenshots van De Sims 3 Bovennatuurlijk |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

14 reacties

  1. Ik vind het kei vet en het voordeel is dat simmers die niet van monsters houden dit pakket dan niet hoeven te kopen voor iets anders!

  2. Eindelijk weer een sims waar ik na uitkijk altijd stiekem gehoopt dat er uitbreiding abracadabra look a like van de eerste sims zal komen maar deze komt aardig in de buurt ik kijk er na uit om deze te spelen.

  3. Ik heb nog een beetje erg een ‘mwah’ gevoel. De trailer heeft me nog niet echt enthousiast kunnen maken eigenlijk. Kijk wel wat EA allemaal nog te vertellen heeft verder. In ieder geval krijgen we volgend jaar maart ofzo seizoenen. Dat is dan wel weer een leuk ding om naar uit te kijken. Waarom maart? simpelweg omdat er ongeveer tussen elke uitbreiding 6 maanden zit. Klopt ongeveer wel.

  4. Ik wil nu al spelen, heb al helemaal uitgekiend wat ik ga doen: Harry Potter! <3 (Helemaal niet verslaafd ofzo *fluit, fluit*)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *