Alles over De Sims 3 Bovennatuurlijk

Gisteren hebben we de officiële bevestiging gekregen van de 7e uitbreiding voor De Sims 3: Bovennatuurlijk. De eerste reacties van bezoekers en forumleden zijn in ieder geval erg positief!

Wil je meer weten over deze nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 dan kun je terecht op onze informatie pagina. Daar vind je de basis informatie, alle screens & artworks en uiteraard ook de video’s.

| De Sims 3 Bovennatuurlijk informatie pagina |

Op ons forum kun je alles natuurlijk ook nog bekijken en hebben we nog meer informatie voor je. Daar kun je ook meepraten en jouw mening geven over De Sims 3 Bovennatuurlijk en nog veel meer.

| Sims Nieuws Forum: Sims 3 Bovennatuurlijk (EP 7) |

En hier op onze homepage kun je ook nog eens alle berichten snel terug vinden onder de De Sims 3 Bovennatuurlijk categorie.

7 reacties

  1. Zeg, krijgen we nu 2 accessoires pakketten achter elkaar: Katy Perry pakt uit en Diesel en dan pas Bovennatuurlijk?

  2. Ik zie dat De Sims 3 Bovennatuurlijk in Amerika op 4 september uitkomt (zie thesims3.com), dus ik gok dat hij in Nederland op 6 september uitkomt.

  3. Welja joh, Sims 3 bovennatuurlijk.. Maak er een fantasyspel met elfjes van ofzo. Pff tegenvaller dit. Ik speelde het altijd omdat het een reallife spel is.. Maargoed.. scheelt 1 ding.. bespaard me weer geld 🙂 Ik had toch echt liever iets van seizoenen gezien oid.. Maarja. Dat is slechts mijn mening:)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *