EA Benelux | De Sims 3 Bovennatuurlijk: weerwolven

Dit persbericht kregen we vanmiddag binnen van EA Benelux: er zit 1 mooie nieuwe screen bij en de 4 andere hebben we nu ook in een groot en mooi formaat.

Maak als weerwolf de nacht onveilig in De Sims 3 Bovennatuurlijk

Screenshots van de weerwolf uit De Sims 3 Bovennatuurlijk

Vandaag onthullen we een nieuwe set screenshots en nemen we het onverschrokken leven van weerwolven in De Sims 3 Bovennatuurlijk onder de loep.

In deze game zijn weerwolven de belichaming van kracht, passie en ongetemde emoties. In hun karakter zijn menselijke tederheid en monsterlijke kracht met elkaar versmolten, plus een flinke dosis onvoorspelbaarheid. In De Sims 3 Bovennatuurlijk kan je Sim als een weerwolf door het leven gaan. Weerwolven moeten de balans zien te vinden om met de dramatische effecten van de weerwolfvloek een zo normaal mogelijk leven te kunnen leiden.

Weerwolven kunnen overschakelen tussen hun menselijke en weerwolfvorm. De transformatie kan optreden uit vrije wil, maar ook een onbedwingbare drang, slecht humeur of volle maan kan de gedaantewisseling in gang zetten. Tijdens de transformatie wordt de neus breder en de neusgaten zullen op die van een wolf gaan lijken. Bovendien worden de onderste snijtanden groter en zullen de oren naar achteren gaan staan. De haargroei wordt wilder en voller, zodat de wenkbrauwen dikker worden en in een agressievere hoek komen te staan. Op de handen, voeten en schouders verschijnt er een vacht met textuur. Tenslotte zullen er grote klauwen uit de vingertoppen schieten.

Weerwolven zien er fysiek intimiderend uit en kunnen zich onbehoorlijk gedragen, maar ze zijn ook heel eervol, waardoor ze de weerwolfvloek niet zomaar roekeloos zullen verspreiden. Weerwolven die hun primitieve natuur goed onder controle hebben, zullen hun weerwolfvaardigheid ontwikkelen. Hierdoor zullen het aantal oncontroleerbare transformaties afnemen, terwijl de jachtcapaciteiten juist toenemen.

Dankzij hun grillige natuur kan het voor weerwolven lastig zijn om een liefje te vinden, maar in hun hart zijn het hele tedere wezens. Ze kunnen kinderen krijgen met andere weerwolven of menselijke Sims. Wanneer er gepaard wordt met een Sim die geen weerwolf is, is de kans op een weerwolf als nakomeling 50%. Weerwolfpeuters kunnen dierlijk gedrag vertonen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gaan janken, krabben of jagen. Als kinderen zullen ze voor het eerst transformeren van hun menselijke vorm naar hun weerwolfvorm en andersom. Weerwolven kunnen als tiener alle voor- en nadelen die bij deze bovennatuurlijke levensstijl horen aan den lijve ondervinden.

12 reacties

      1. ik gok van wel want ze gaan er niet zomaar “weer” vampieren bijdoen.
        maar ik ben wel heel benieuwd naar de elfen/feeën en heksen/tovenaars.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *