De Sims 3 Seizoenen duikt op op Franse Amazon

Op deze pagina van de Franse Amazon is De Sims 3 Seizoenen opgedoken (Les Sims 3 : Saisons) met een release datum van 15 november 2012 voor 49,99.

We hebben de laatste weken steeds meer geruchten gezien over De Sims 3 Seizoenen, sommige melden we niet eens meer. Maar er zijn ook signalen die zo sterk zijn dat we nauwelijks nog hoeven te twijfelen; deze listing op de Franse Amazon is zo een signaal.

Een officiële aankondiging zou nu best wel eens snel kunnen komen.

De vraag is al lange tijd niet meer OF De Sims 3 Seizoenen er komt, want dat is wel zeker, maar WANNEER die komt.

Bron: Simsvip

54 reacties

  1. Nja oorspronkelijk is de strategie van EA altijd geweest om 1 EP in het begin van het jaar (showtime maart) en 1 aan het eind van het jaar (supernatural september)….Maar EA heeft nu ook al 2 SP’s snel achter elkaar gedaan dus dit kan opzich wel..

      1. Vroeger kon je inderdaad de klok gelijk zetten op de release datums zo voorspelbaar waren die, tegenwoordig niet meer. 🙂

    1. Áls het december wordt wordt het begin december: EA wil natuurlijk wel profiteren van de december maand verkopen 😛

  2. Jaaaa,dit had ik al een keer gemeld met een andere site die hetzelfde aangaf en toen moest ik niet alle geruchten geloven.Waarom is dit nu zo anders?
    Als dit zo is dan spring ik een gat in de lucht want dit lijkt mij een geweldige aanvulling op het gewone leven van de Sims.

    1. Deze dingen kun je wel serieus nemen. Amazon post echt niet zomaar even iets. Mensen hebben snel de neiging om te zeggen dat het niet klopt etc, maar telkens weer KLOPT het. Ook met supernatural. Duikt er een trailer of iets op geloven mensen het nog niet.. maarja. Seizoenen komt, en heeeel snel ook, dus ik ben helemaal blij nu.

  3. HET IS WAAR. ZONDAG WAS ER OP EEN ANDERE FANSITE OOK AL SEIZOENEN GEVONDEN. EN TWEE KEER IS WEL HEEL TOEVALLIG 😀 .
    (P.S. ik ben blij xDD )

  4. Dit dook een aantal tagen geleden al op op een andere site. Ze hebben het echter weer weggehaald. Ik ben echt super blij! EINDELIJK seizoenen!

    1. Oh amazon en prijzen moet je nooit geloven XD. Ze hebben WiiU games voor 100 dollar staan. Let maar niet op de prijzen.

      1. Nou zou me niks verbazen als dat echt zo is….
        Wii games kosten al 50 en WIIU doet er nog een schepje bovenop….

        1. Tja, als je wii games bij de bart smit ofzo koopt zijn ze 50 euro ja. Maar als je een beetje zoekt kan je ze vaak goedkoper krijgen.(wel legaal natuurlijk) En wii U games gaan wss niet veel duurder worden denk ik hoor 😉

        2. Nintendo zal zijn games nooit voor 100 euro gaan prijzen. Tenslotte is hun motto juist goedkoop blijven.

  5. De meeste geruchten die we hebben ondekt zijn bijna allemaal waar. Dus de kans dat dit echt uitkomt is dus best wel groot 🙂 dit maakt me wel nieuwsgierig zeg! 🙂

  6. Ik ben wel blij dat er eindelijk seizoenen komen zeg. Af en toe als ik de sims 2 weer eens speel merk ik dat er toch wel iets mist in de sims 3. 🙂

  7. In de Sims 3 voor de Wii zijn al seizoenen, en die Gok Machine uit dat bericht toen is in de casino set gestopt, en ik denk dat de massage tafel en zonne dingen in deze EP komen

  8. Trouwens, normaal verschijnen er toch nooit zó vroeg al van deze pagina’s? Het duurt nu namelijk nog bijna een halfjaar…

  9. Hehe, eindelijk! Dit is een stuk beter dan supernatural. Ook al gaat dat ding echt 50 euro kosten, ik ga hem zeker kopen!

    1. Als EA pagina’s aan het weghalen is dan kunnen we ervan uitgaan dat seizoenen eraan komt!!
      Op deze manier zijn al aardig wat pakketten uitgelekt.

  10. November lijkt me een beetje raar want dat zou 2 maanden na De Sims 3 Bovennatuurlijk en ook vrij kort op Diesel Accessoires, maar het is wel zo dat er meestal in november ook een uitbreidingspakket uit komt.

      1. ik denkt dat ze alles snel achter elkaar willen laten uitkomen om de sims 3 af te sluiten en te beginnen met sims 4.

  11. Ik geloof dit wel, lijkt echt heel betrouwbaar. Amazon zet niet zomaar een uitbreiding op de site. Ze zuigen dat niet zo even uit hun duim. Natuurlijk is het logisch dat EA deze pagina’s zo snel mogelijk weer weg haalt. Ze willen immers eerst een hype rondom Supernatural maken voor ze Seizoenen aankondigen. Als ze seizoenen nu meteen aankondigen heb je 2 verschillende Expansion packs door elkaar lopen wat marketing betreft. Dat is gewoon niet slim.

    Mijn gok is dat EA op gamescom in augustus de aankondiging doet. Maar het feit dat retailers zoals amazon hem al hebben geplaatst zegt genoeg. We zouden het alleen op dit moment nog niet mogen weten! 🙂

  12. Dit wordt een duur sims3-jaar voor mij als ik alles wil hebben. 3Ep’s en 2SP’s in één jaar?!? (2012 de uitmelkkoe- sims3jaar van EA)

  13. Spannend! 😀 maar 50 euro vind ik wel erg duur voor een EP, hetzelfde bedrag als ik voor de base game heb betaald. Maargoed, er staat nog niks over de prijs vast. 🙂

  14. had het toch al eerder gezegd, vond het raar, eerst 2 accesoirepakketten na elkaar, en nu 2 EP’s na elkaar. Eerste in september “Supernatural” en “Seasons” in november! Dat belooft!

  15. Hoop het! 😀 Ik koop mijn EP’s meestal bij de goedkopere, vaak kan je ze dan voor 20 tot 30 euro krijgen (:

  16. Ik vind het persoonlijk wel jammer dat Supernatural komt. Ikzelf heb namelijk altijd het liefst The Sims realistisch gespeeld. Vind ’t dan ook fantastisch dat Seasons uit komt, maar hoop nu dan ook echt dat er een Open for Business komt en Freetime.

  17. AAAAH, dit wou ik echt graag, ik heb expres showtime niet gekocht en gewacht op dit uitbreidingspakket, omdat mijn computer het anders – denk ik, toch niet aan kan. Hij is nu al vreselijk sloom.. Liever had ik deze voor Bovennatuurlijk, maar oké.

  18. http://simsvip.com/?cat=44

    Zelfde dag geplaatst als dit bericht, alleen hierin wordt gezegd dat het op de 16e uitkomt door het EA team volgens de site.

    Lijkt me wel aannemelijk dat het dan in ieder geval half november uitkomt. Yaayyyaaayyaay, schaatsen!

  19. bovenatuurlijke komt sowiezo om 6 September uit ik weet zeker en ik denk dat seizoenen ook wel kan in November. ik weet niet of jullie het wisten maar ze seizoenen en bovenatuurlijke zijn allang klaar met gemaakt worden dus ze hoeve alleen nog op de markt gezet te worden en blijkbaar kost dat tijd tot die datum ^^

  20. aangezien het overal staat er zelfs op facebook foto´s staan van mensen die beide games al uit hebben geprobeert weet ik zeker dat het mogelijk is ^^

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *