Je kunt gewoon niet zonder!

Video Special: Lucky Palms voor De Sims 3 van sweetnightingale2907

Sweetnightingale2907 kan een beetje langdradig zijn in haar commentaren, maar we zien ook genoeg gameplay van de nieuwe buurt voor De Sims 3: Lucky Palms.

11 gedachtes over “Video Special: Lucky Palms voor De Sims 3 van sweetnightingale2907”

 1. bloos6

  Ze zegt niks raars over gay’s maar ze wil gewoon geen lesbisch zijn. Gelukkig wordt ze gestraft met 2 kwaadaardige kinderen hehehehe.

  Ik vind persoonlijk dat ze toch maar raar comentaar geeft. Ze vind alles nice maar uit de ondertoon kun je horen dat ze het eigenlijk niks vind. En een BEETJE !! langdradig ?? Een vermoeiend mens is het om te horen 😉

 2. Charge

  Idd wat bloos6 zegt. Volgens mij was het meer dat ze een man verwachtte. Je kan het misschien als beledigend opvatten omdat ze het zo zei, maar verder maakte ze toch geen beledigende opmerkingen?

  En ik vond ook dat ze wel erg langdradig is. Niet echt fijn om naar te luisteren.

 3. miran

  Volgens mij was ze gewoon erg verbaasd en had ze simpelweg een man verwacht. Het is pas relatief recent in de geschiedenis van Sim pakketten dat er ECHT lesbisch/ homosexuele relaties gemaakt kunnen worden. Een hoop mensen verwachten het gewoon niet van EA dat ze een zelfde sexe love connectie uit de wensput kan komen, nu weten we het en persoonlijk vind ik het een leuke verassing: word de grote liefde van je sim een man of een vrouw?

 4. xcnvrs

  vervelend mens inderdaad.. MAAR

  erg leuke wereld denk ik! vind het alleen een beetje duur, dus daar gaan we nog even over denken. zometeen dan maar even naar de lifestream kijken. ^^

 5. Dytec

  Ik vond het wel beledigend.
  ze was eerst; Ooh, look at that! Oh my Gosh! WHO IN THE WORLD IS THAT? (op een beetje minachtende toon)… Thelma Byrd?? (naam van het meisje uit de put) We DON’T wanna be a LESBIAN? (weer op een minachtende toon) Hahahaha Gosh! (minachtende toon) Oh my… Be flirted with… OH GOD, alright. let’s see what happens. dan zijn die sims aan het flirten en dan zegt ze: Ooh Lordy Lordy (minachtend)… Guahg (kweenie wat ze doet) Just lovely (onzeker) OH MY GOD! (minachtend) OH! and we are already in romantic interest (minachtend/teleurgesteld) Uh GOD! (minachtend) I thought the prince supposed come out of that! (minachtend/teleurgesteld) OH Jeez! (zeer minachtend/vieze toon) Alright let’s see if she wishes for a child…
  Aldus Sweetnightingale2907.
  Ik zelf persoonlijk vind dit onacceptabel in het echt hebben de gay people het al moeilijk door dat zulk soort mensen. Ik ben woedend gewoon, ook omdat ik een paar vrienden die gay zijn heb.
  als je het wilt na lezen; vanaf 12:30 min gooit de sim de munt in het water voor liefde, 13:50 selecteert ze dat ze wenst voor een kind.
  STOP! Gayophobic!

  1. bloos6

   Heb je de rest van het filmpje ook bekeken ? Zo doet ze over alles. *kleren* Nice !! op een minachtende toon.
   Het huis vind zo ook mooi (met een minachtend toontje )
   Het vorig filmpje wat ik gezien heb *katy perry pakt uit* is nog erger.
   Het zal haar manier van aanprijzen zijn.En ze is amerikaans. Die overdrijven ook altijd zo lekker.Daarbij zegt ze niks hatelijks over homo’s (dom woord eigenlijk want alle mensen zijn homosapien)En ze trapt ze niet de grond in. Het is alleen dat ondertoontje wat minachtend is maar dat doet ze bij heel veel meer dingen. Dus maak je niet druk !!
   En dat homo’s en lesbiens het niet altijd makkelijk hebben dat weet ik maar je kan dingen ook overdrijven en kwaad worden om niks bijzonders. Soms moet je je gewoon omdraaien en denken *dom mens* en fluitend weg lopen en genieten van de mooie dingen in het leven. Dat is voor jezelf een stuk rustiger en zo krijg je ook minder ruzie. Zouden meer mensen moeten doen trouwens dan hadden we niet zoveel haat en nijd op deze wereld.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>