Nieuwe sets op De Sims 3 Store

Er Was Eens Huisje
Maakt je boze stiefzus je het leven zuur? Knijp er tussenuit met deze charmante set uit de Sprookjes Komen Uit-collectie.
43 items voor 1200 Simpoints (na 20 juli zal deze set 1700 Simpoints kosten).

Doe een Wens Compilatie*
Laat je fantasie de vrije loop en maken dromen waarheid met deze geweldige compilatie. Speel je eigen sprookjesavontuur na en kijk niet achterom. Hier begint jouw verhaal van ‘Er was eens…’.
127 items voor 2900 Simpoints (na 20 juli zal deze set 4600 Simpoints kosten).

* let op als je deze set wil kopen: er zitten erg veel spullen in uit oude sets, of er ook helemaal nieuwe spullen bij zitten is lastig te zeggen; ik heb ook niet alles.

10 reacties

  1. bij Doe een Wens Compilatie zitten toch ook oude sets bij?
    of word ik nou gek?

    tis maar goed dat ik even goed kijk anders had ik deze aan geschaft en veel de zelfde spullen gehad

    1. Er zitten inderdaad veel oude spullen bij: ik herkende al mijn lievelingslamp.

      Ik zal de post even updaten: misschien wel zo handig.

    2. Ja,ik heb de laatste tijd geleerd om even goed op te letten wat die nieuwe sets betreft.In die compilatie zitten heel veel oude spullen van bv.de Romantiek collectie en ook spullen van de Fairy collectie.Die zijn al echt heeeeel erg oud.Ik zou hier niet intrappen want die sets komen regelmatig in de aanbieding voorbij en dan zijn ze echt veeeeeel goedkoper dan nu,volgens mij zelfs met deze prijsreductie.

  2. zo heb weer even een paar mensen van hier blij gemaakt met wat nieuwe spulletjes uit de store moest ff van mn punten af want had er teveel en kon geen nieuwe meer kopen voor de 3 nieuwe katy perry items mijn limit simpoints was bereikt lol hahahahha maar nu is het weer gelukt

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *