Goodies van De Sims 3 Bovennatuurlijk handson

Zoals jullie weten zijn Jimmy en ik (Ansjj2) gisteren middag naar het EA kantoor geweest om De Sims 3 Bovennatuurlijk / The Sims 3 Supernatural te spelen.

Onder het genot van een lekker koel drankje en een gezellige babbel, hebben wij genoten van het spel. Jammer genoeg moeten wij de informatie die wij nu hebben stil houden tot 1 augustus én 13 augustus.

Aan het eind van de dag hebben we nog een leuke goodie bag mee gekregen met daar in: een T-shirt, een poster en oordopjes! Een zeer geslaagde goodie bag, want ik kan mijn ogen niet meer van de spulletjes afhouden!

Hierbij willen Jimmy en ik EA Benelux en dan vooral Jordy bedanken voor de geslaagde en gezellige dag én natuurlijk voor de goodies.

27 reacties

    1. We hebben wel meer te maken gehad met embargo’s maar deze is wel erg lang inderdaad.

      Maar we kunnen niet anders dan ons aan dat embargo houden 🙂

  1. ..Moet ik wachten tot augustus voor de vragen?? Dan weet ik de ik de antwoorden pas als Supernatural uit is.. xDD

  2. Het valt me op dat ze zo snel een hands on event hebben gedaan al. Ik denk serieus dat we op de gamescom Seizoenen al krijgen als aankondiging. Dat verklaart wel veel.

  3. Nee waarschijnlijk niet. Gamescom is van 16/19 en dit embargo loopt af op 13. Ik denk dat de info die ze hebben gezien eigenlijk pas voor de gamescom bedoeld is. Lucky you 😛

    1. Nah, de aankondiging voor deze EP is al klaar. Iedereen weet het nu. Ik heb mn vermoedens zo wel dat op de Gamescom Seizoenen komt. Het is wel vaag.. Seizoenen komt toch al in November, wanneer willen ze dat ding dan ooit gaan aankondigen? Eind oktober? Meestal kondigen ze EP’s toch ongeveer 3 maanden van tevoren aan.. maarja, met EA weet je het nooit.

  4. Is het niet ongelooflijk gaaf iets te weten wat een heleboel mensen willen weten en je niet mag vertellen? Voel je je dan geen ongelooflijke trol?? xDDDDD

  5. Ik denk eerlijk gezegd dat nog 2 EP’s komen en daarna stopt het voor sims 3. moeten we wachten voor sims 4
    want er zijn al 6 EP’s en bij de andere sims games waren er dat 7/8.

    1. Of nog een console titel, soms worden die op zo’n event ook aangekondigd. En nee, ik weet het ook niet want ik ben weer eens niet uitgenodigd. 🙁

        1. De Sims komt zeker naar de WiiU dat is standaard. Ik denk zelfs dat hij aanwezig zal zijn op de launch. En de WiiU gamepad is toch iets wat handig kan zijn in de Sims :P.

  6. hebben jullie hetzelfde embargo als bij simcookie? dus jullie mogen alles zeggen op 1 augustus, maar vampiers en heksen mogen pas op de 13de? ik wil namelijk weten wat er te wachten valt 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *