Nieuw Nederlandstalig blog over SimCity Social en meer!

Een korte nieuwe blog is verschenen op de officiële Nederlandse website van SimCity, hier wordt het nieuwe SimCity Social, dat nu te spelen is op Facebook, gepromoot, en vertellen ze over de nieuwe mogelijkheid voor fans van SimCity op Twitter, je kan nu vragen stellen aan de producers!

We onderbreken onze verhalen over de nieuwe SimCity, die in 2013 verkrijgbaar zal zijn voor de PC, om je meer te vertellen over de eerste SimCity voor Facebook. SimCity Social is nu live te spelen op ’s werelds grootste sociale netwerk, waardoor je de beste kanten van de geliefde game kunt delen met je vrienden op Facebook. Kijk toe hoe je bevolking groeit en hoe je stad tot leven komt aan de hand van jouw beslissingen. Raak bevriend met de steden van vrienden of beschouw ze juist als vijanden, en nog veel meer. Hadden we al gezegd dat je een zwerm vogels op vijandelijke steden kunt afsturen? Drie keer raden welke cadeautjes er daar uit de lucht zullen vallen. Wij hebben de tijd van ons leven met het ontwikkelen van onze stad. Ga snel naar SimCity Social op Facebook en deel je stad met andere fans.

SimCity voor de PC: Als bedankje voor al jullie steun hebben we iets speciaals bedacht. Je hebt alles gelezen over SimCity voor PC op ons blog, je hebt op ‘vind ik leuk’ geklikt op Facebook en je volgt ons op Twitter. We hebben interviews gegeven aan de beste journalisten ter wereld, maar nu zijn jullie aan de beurt: we laten ons interviewen door onze fans. Wat willen jullie nog meer weten over het spel? We kiezen de beste (en de moeilijkste) vragen en geven daar antwoord op. Algemeen directeur & vicepresident Bret Berry, hoofdontwerper Stone Librande, creatief directeur Ocean Quigley, audiodirecteur Kent Jolly en producent Jason Haber staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Laat even weten voor wie de vraag bedoeld is, dan zul je het antwoord krijgen in de vorm van een blog. Je kunt je vragen hier achterlaten, maar ook op Facebook of Twitter, en wie weet wordt jouw vraag beantwoord.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *